<

У Нововолинську майже 70% інфекційних ліжок зайняті хворими на COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 22.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

У лікарні Нововолинська перебуває 16 пацієнтів з міста та прилеглих районів, хворих на коронавірусну інфекцію.

Інформацію в розрізі лікувальних закладів Волинської області першої хвилі щодо зайнятих ліжок хворими на COVID-19 станом на 21-ше травня опублікували на сайті ОДА.

Кількість інфекційних ліжок КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» складає 23. Із них 18 були зайняті хворими на коронавірус, що складає 78,2%.

Однак станом на 22-ге травня у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 16 громадян, тому відсоток знизився до 69,6.

Серед них 6 – жителі міста, 10 – іногородні: м. Володимир-Волинський –  3,  Володимир-Волинський  р-н – 1, Локачинський р-н – 3, Іваничівський р-н – 2, Горохівський р-н – 1

Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 14 пацієнтів:  жителів міста та іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Нагадаємо, у Волинській області 8 закладів були визначені для госпіталізації пацієнтів з COVID-19. Це – лікарні першої хвилі, які першими приймають пацієнтів з коронавірусом. 

Окрім Нововолинської лікарні, до таких належать Волинська обласна інфекційна лікарня, Волинська обласна клінічна лікарня, Ковельська центральна районна лікарня», Любомльське територіальне медичне об’єднання, Ківерцівське районне ТМО, Волинське обласне дитяче ТМО, Луцький клінічний пологовий будинок.

Загалом по області з 508 інфекційних ліжкомісць було зайнято 93, станом на 21 травня, що у відсотковому співвідношенні складає 18,3.

Нагадаємо, у Нововолинську на коронавірус хворіє 21 людина. Загалом станом на ранок 22-го травня зафіксовано 68 випадків COVID-19. 42 людини одужали. 5 випадків – летальні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа