<

У Нововолинську ліквідували умовну пожежу в одному із відділень торгівельного центру «Епіцентр К»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:01 | 5.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

5-го березня відбулися гарнізоні тактико-спеціальні навчання для рятувальників Нововолинська.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Нововолинського міського відділу У ДСНС України у Волинській області

На пункт зв’язку частини 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська поступило повідомлення про те, що сталася пожежа у одному із відділень торгівельного центру «Епіцентр К» місто Нововолинськ, вул. Луцька, 8.

Метою проведення таких навчань є відпрацювання взаємодії адміністрації об’єкту з екстреними службами міста Нововолинська під час ліквідації НС і рятування людей.

Адміністрацією об’єкту були прийняті міри по евакуації людей із приміщення торгівельного центру, відключення електроенергії та зустріч пожежно –рятувальних підрозділів для направлення до місця пожежі та вказання під’їзду до джерел водопостачання.

Рятувальники у складі ланки ГДЗС провели розвідку, у ході якої було виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі.

Умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати. У ході гарнізоних тактико-спеціальних навчань були проведені спеціально об’єктові навчання з метою досягнення злагодженості в роботі керівного складу та працівників, при виконані заходів по запобіганню і реагуванню на надзвичайні ситуації.

До ліквідації надзвичайної ситуації долучалися працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, екстреної медичної допомоги, працівники відділення поліції №1 (м.Нововолинськ) Володимир-Волинського районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області та працівники торгівельного центру «Епіцентр К».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа