<

У Нововолинську квартиру п’ятиповерхівки заливає під час дощу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 31.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Кілька мисок і відра, вологі стіни і стеля та поява грибку – це все результат дощів у квартирі на мікрорайоні Шахтарському, 18.

Дощовий день для мешканців п’ятиповерхівки означає те, що вдома також буде йти дощ. Адже потребує ремонту покрівля будинку. Наталія Ляшук після неодноразових звернень: в ЖЕК, потім в УЖК, вирішила самостійно зайнятися ремонтом даху з допомогою приватних компаній.

Та жінка обурюється: за що платять кошти Управляючій компанії та чому не реагують на ситуацію, яка склалася.

Під час зливи, 30-го липня, Наталія у групі фейсбук Нововолинськ інфо виклала відео як в її квартирі на 5-му поверсі йде дощ.

“Ось так ми проживаємо в дощовий день. Зверталися неодноразово в ЖЕК № 2, “годують” обіцянками, правда два рази приходили, один раз взимку, а другий весною, на тому і все. То в них машини-вишки немає, то покрівельника… Навіть пані Чайка О.І. знає за цю ситуацію, але ми сидимо і чекаємо… За що ми платимо кошти?”, – розповідає жінка.

https://www.facebook.com/100009227494318/videos/2334971183487109/

У коментарі БУГу Наталія розповіла, що перший раз звернулися в жовтні 2018 року ще до колишнього ЖЕКу №2, коли побачили, що протікає дах. Прийшли представники в грудні, подивилися та сказали чекати тепла.

“Потім весною повторно звернулися уже до створеної УЖК, начальник прийшла з двома майстрами. Показала їм фото, відповіли, що все зроблять. Пізніше подзвонили та сказали придбати матеріали. Немає їх по сьогоднішній день. Не витримала, зателефонувала покрівельнику, ми разом були на даху. Виявляється, там небагато роботи. І думаю кращий варіант, зробити це самостійно. Але за що ми тоді платимо”, – зазначила Наталія.

Під постом у фейсбук написала коментар Олена Чайка – директор ЖКО Нововолинської міської ради:

“Треба звернутись в обслуговуючу компанію, вони обстежать, бажано, щоб це була не одна квартира, щоб не затікало, наприклад на вашу, бо покрівлі в будинках мають різний уклін. Потім УЖК вирахують дольову участь- 50% матеріалів над вашою квартирою. Ви або перераховуєте кошти на рахунок компанії, або закупляєте бікроеласт 4 мм і віддаєте УЖК. Ремонтуємо під’їздами, щоб унеможливити протікання”

У відповідь Наталія ще раз написала, що зверталася, та безрезультатно.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа