<

У Нововолинську хочуть збудувати АЗС та склад паливно-мастильних матеріалів: містян запрошують до обговорення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 18.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарі 2

У Нововолинську з’являться нові інфраструктурні об’єкти. У місті планують побудувати автозаправну станцію та склад паливно-мастильних матеріалів, а також продуктовий магазин.

Офіційні повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації розмістили на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

Обговорити планують наступні об’єкти будівництва:

  • будівлі і споруди автозаправної станції та складу паливно-мастильних матеріалів на вулиці Шахтарській, 26-Б в Нововолинську;
  • будівлі закладу торгівлі (продуктового магазину) на проспекті Степана Бандери, 45 у Нововолинську

Питання про будівництво продуктового магазину винесли на розгляд громадськості у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і уточнення містобудівних умов та обмежень забудови даної земельної ділянки).

Проєктом передбачається будівництво та обслуговування будівлі магазину на пр. Степана Бандери, 45 в м. Нововолинську, на земельній ділянці площею 0,0359 га. Площа забудови – 105,0 кв.м, площа замощення – 136,0 кв.м, площа озеленення – 118,0 кв.м.

А думками нововолинців щодо побудови автозаправки цікавляться у зв’язку з поділом земельної ділянки колишнього автотранспортного підприємства між двома та більше власниками.

Цим проєктом передбачається будівництво та обслуговування будівель і споруд автозаправної станції та складу паливно-мастильних матеріалів на вул. Шахтарській, 26-Б в м. Нововолинську.

  • земельна ділянка №1:  площа – 0,6362 га, площа забудови – 319,5 кв.м,  площа замощення – 1925,0 кв.м,  площа озеленення – 4117,5 кв.м.
  • земельна ділянка №2: площ – 0,0442 га, площа забудови – 24,9 кв.м, площа замощення – 268,5 кв.м, площа озеленення – 148,6 кв.м.

З детальними планами цих території можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури за адресою: м. Нововолинськ, Мікрорайон Шахтарський, 40.

Містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді відділу містобудування та архітектури.

Усі пропозиції надаються особисто.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням: прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису, а також від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування, з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер