<

У Нововолинську для споживачів газу відкрили Клієнтський простір

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 29.12.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
87
/ коментарі 4

У Нововолинську запрацював новий клієнтський простір 104.ua, який знаходиться у приміщенні АТ «Волиньгаз» на вулиці Княгині Ольги, 56.

Зі слів спеціалістів, майже 30 тисяч нововолинців зможуть одержувати в клієнтському просторі весь спектр послуг із розподілу газу та газопостачання. Замовити та отримати технічні умови на приєднання до мереж, необхідні довідки, проєктну документацію. А також перевірити стан рахунку, звірити показання лічильника газу та замовити повірку лічильників тощо. Клієнтів обслуговуватимуть чотири менеджери.

«Онлайн-сервіси є дуже зручними та важливими в цей непростий час світової пандемії. Найпопулярніший канал комунікації між компанією та клієнтом – платформа 104.ua. Там споживачі природного газу можуть не лише сплачувати за газ і його доставку, а й передавати показання газового лічильника, переглядати історію платежів, завантажувати платіжки швидко та зручно.

Новенький клієнтський простір у Нововолинську – це чудова можливість роз’яснити ширшому колу споживачів, а особливо поважного віку, про сучасні канали комунікації – онлайн-сервіси», – каже начальниця волинського управління клієнтського простору 104.ua Ольга Тимощук.  

Комфортні сучасні умови центру відзначили заступник міського голови Олександр Громик та голова правління «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Послугами центру будуть користуватись і жителі Нововолинська, і мешканці найближчих сіл, тож їм простіше буде отримувати необхідну інформацію, довідки та вирішувати газові питання.

Клієнтський простір у Нововолинську працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 17:00 за адресою: вулиця Княгині Ольги, 56.

На Волині це вже 9-й Клієнтський простір 104.ua для споживачів природного газу.




коментарів: 4
  1. Ціна на січень за газ 9,922374 грн. за куб.м. ! От так і будуємось ! Щоб ви дихати перестали !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок