<

У Нововолинському Центрі ПМСД упродовж усіх новорічно-різдвяних свят чергуватимуть лікарі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 29.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Упродовж усіх новорічно-різдвяних свят у Нововолинському Центрі первинної медико-санітарної допомоги чергуватимуть лікарі.

“Усім, кому буде необхідна медична допомога, її обов’язково нададуть”, – запевнила виконувач обов’язків завідувача центру ПМСД Ольга Попіка, пише Нововолинськ.com.ua.

За її словами, у вихідні й святкові дні в приміщенні амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4 центру ПМСД (будівля дитячої поліклініки) працюватиме черговий кабінет. Невідкладну медичну допомогу мешканцям шахтарського міста надаватимуть сімейний лікар і лікар-педіатр.

“З нового року ми працюємо в особливому режимі. Це зроблено для того, щоб людям, які раптово захворіли вчасно надавати кваліфіковану медичну допомогу. До чергового лікаря варто звертатися якщо піднялася температура, виникли гострі болі в горлі, кашель, нежить, підвищився артеріальний тиск або ж з’явилися болі в суглобах, животі, хребті чи нирках, загострились хронічні чи виразкові хвороби. Сімейний лікар або лікар-педіатр, який тоді чергуватиме огляне хворого і призначить лікування”, – зазначила Ольга Попіка.

Окрім цього, пацієнти, які працюють у вихідні чи святкові дні і захворіли, зможуть вчасно отримати лікарняний лист. А ті, в кого сталося нещастя – помер хтось із родичів – взяти довідку про смерть.

За словами Ольги Попіки, черговий кабінет працюватиме щосуботи з 9 до 17 години, щонеділі з 9 до 14 години. І у святкові дні теж з 9 і до 14 години.

“Однак, якщо ми побачимо, що є потреба розширити цей графік, то чергові лікарі працюватимуть довше”, – запевнила Ольга Попіка.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер