<

У нововолинському садку запрацює басейн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:38 | 11.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

У закладі дошкільної освіти №9 в Нововолинську тривають роботи з реконструкції басейну.

Садок почав функціонувати в 2005 році, до того тут була ланка початкової освіти школи №5. Басейн не працював за час роботи дошкільного закладу і був у жахливому стані. Виглядав ось так (фото з сторінки Освіта Нововолинська в фейсбук):

Нардеп Ігор Гузь на одній із зустрічей з колективом дитячого садка вирішив, що басейн необхідно відновити. За його ініціативи з державного бюджету виділили півтора мільйона гривень. Вдалося знайти компроміс між міською владою та взятися за реконструкцію басейну.

Разом з помічниками Гузь не вперше цікавиться процесом виконання робіт.

“Дуже гарний об’єкт, який сподіваюся восени буде зданий. У моєму виборчому окрузі є один садок із вбудованим басейном. Коли побачив, що є така споруда, яка не функціонує десятки років, вирішив зробити все можливе, щоб залучити сюди кошти. Підрядна організація працює активно, видно результати”, – зазначив нардеп.

Капітальний ремонт включає демонтаж дерев’яних вікон та влаштування нових металопластикових, заміну дверей, влаштування внутрішнього опорядження приміщень, нового покриття підлоги, ремонт залізобетонних підвіконних плит, фарбування стелі, вкладання керамічної плитки на стіни.

Проводиться капітальна реконструкція басейну, роздягалень, будуть обладнані душові та кабінет інструктора по плаванню.

Вхід до басейну буде не лише з садка, а й з двору. Розглядають можливість його відвідування не тільки вихованцями закладу.

До початку опалювального сезону планують здати об’єкт та розпочати його роботу.




коментарів: 2
  1. Для чого піар депутата, він виконує свою роботу. А фінансування йтеме із наших відрахувань. Тому може хватить жити “рядянськими мірками” і хвалити депутатів. Давайте лікарів за кожне врятоване життя, пожарників за врятування людини ( особисто), а то вже в передвиборчий процес читати дефирамби депутатам гидко! Ну коли вже люди стануть мудрішими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок