<

У нововолинському садку №9 після реконструкції відкрили басейн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 12.02.2020 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
68
/ коментарі 2

11-го лютого у Нововолинську на 15-му мікрорайоні в закладі дошкільної освіти №9 після капітального ремонту офіційно відкрили басейн.

На відкриття завітали народний депутат Ігор Гузь з помічниками, начальник Нововолинського управління освіти Ольга Лакиш та заступник міського голови Андрій Сторонський.

Нагадаємо, що за ініціативи нардепа з державного бюджету виділили на капітальний ремонт півтора мільйона гривень.

Народний обранець привітав дітей та працівників закладу з відкриттям і зазначив, що тепер вихованці дитячого садка зможуть регулярно займатися плаванням.

“За мою минулу каденцію це один з найкращих та цікавіших проєктів. Сьогодні дуже приємна подія. У Нововолинську басейн в дитсадку є тільки тут “,- говорить Гузь.

Директор закладу Ярослава Івашко подякувала міській владі та парламентарю за допомогу в реалізації проєкту. Вона додала, що задоволена результатами ремонту.

Після закінчення урочистостей у діток відбулося перше заняття з інструктором. Відвідувати басейн вихованці закладу будуть один-два рази в тиждень. За словами інструктора, спочатку дітлахів будуть привчати до води, проводити дихальні вправи, а пізніше вчити пірнати та плавати. В басейн планують приймати не тільки вихованців садка, але й інших бажаючих.

Дошкільнята зраділи появі басейну та розповіли, що будуть з радістю відвідувати заняття.

Зазначимо, що під час капітального ремонту споруди було замінено вікна на металопластикові, влаштовано якісне покриття з керамічної плитки у ванні басейну та навколо неї, проводилась капітальна реконструкція роздягалень, обладнали душові та кабінет інструктора з плавання.




коментарів: 2
  1. Боже які милі дітки і так красиво говорять так приємно дивитися гарні новини клас !

  2. Крута подія як для новіка Цікаво а чи можна буде немовлятам вчитися там плавати ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа