<

У Нововолинському парку встановлюють дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 27.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 9

У Нововолинському парку культури та відпочинку облаштовують дитячий майданчик.

27-го травня розпочали роботи з облаштування нового місця для розваг дітей.

Окрім того в парку залатали дорогу та провели асфальтну доріжку до оновленої фортеці.

Нагадаємо, стара дитяча фортеця набула нового вигляду. Там встановили лавочки та смітники. Згідно із сайтом публічних закупівель Прозорро, послуги з поточного ремонту фортеці в парку виконувала ТзОВ “РАЙ-БУД” за 190 тисяч гривень.

У парку планують оновити освітлення. Детальніше щодо змін розповімо згодом.

Читайте також:




коментарів: 9
  1. Замість того латання краще би бруківку поклали. Ну і максимум освітлення та камер! Можливо менше колотись і бухати там будуть.

  2. А цю небезпечну гiрку радянську поставили зараз чи вона там була? I ще питання: коли почнуть пiд новими дитячими майданчиками стелити спецiальне покриття? . А то таке враження що НЕДОробленi вони всi у нас

  3. Частіше би лягавих псів,випускали в парк на прогулянку ,особливо в темну пору.Тоді і наволочі було би меньше,і діткам радість не зіпсована.

  4. Хотілобся побачити звіт матеріальних витрат по відновленню фортеці .це з наші з вами гроші

  5. Шановні мешканці міста! Звертаємося до тих, хто активно виявляє у соціальних мережах своє невдоволення щодо роботи по благоустрою нашого парку – сердечно запрошуємо на роботу у комунальну сферу, спробувати проявити себе, вакансій на даний час достатньо. Мешканцям, які ж підтримують цю не легку працю – дуже вдячні за підтримку та розуміння. Роботи щодо покращення нашого парку ще не завершені, ще є над чим працювати. Тож давайте разом змінювати наше місто на краще…

  6. ВУКГ почніть мислити інакше. Ви поставили гірку ссср і якусь ше штуковину у парку 5га і у місті де населення 40-50 тис. Та той парк давно мав бути заставлений лавочками тротуарами біговими доріжками і всім іншим для дітей і людей. А так наразі все для ворон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа