<

У нововолинській школі учні поцупили у вчительки гаманець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 13.01.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
45
/ коментарів 9

У Нововолинській загальноосвітній школі №2 двоє учнів вкрали гаманець вчительки, в якому було майже 18 тисяч гривень.

Одному школяру обрали запобіжний захід. Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 11-го січня.

Досудовим слідством встановлено, що 18 листопада 2019 року, скориставшись незамкненими на ключ дверима, один учень проник у приміщення кабінету вчителів української мови та літератури, в той час як інший залишився біля кабінету з метою, щоб їх протиправні дії не було викрито.

Школяр дістав із жіночої сумки гаманець, в якому знаходились гроші у сумі 600 гривень, 500 Євро та 150 доларів США, посвідчення водія та дві банківські картки. Чим спричинив майнову шкоду на загальну суму 17 800 гривень.

Допитаний хлопець свою вину визнав повністю та надав покази щодо обставин та способу вчинення ним кримінального правопорушення.

Суд обрав школяру запобіжний захід у виді особистого зобов’язання строком два місяці, тобто з 10-го січня до 9-го березня включно.




коментарів: 9
  1. А яке кому діло до її грошей,поліз не за своїм то хай сидить років із 5 то другім не захочеться красти.

  2. Нічим не заборонено вчителю носити валюту в гаманці в робочий час. І новина так собі, нічого такого. Я радий що вчительці вернули кошти (хтозна, може це дві чи три зарплати) , а дітей піймали. Впевнений, з ними і їх батьками буде проведена відповідна робота, яка принесе результати. Щодо школи, друга
    – найкраща в силу найякіснішого педагогічного складу. А на рахунок ЧП – діти скрізь однакові у нас, благо вчасно їх викрити і підтримати

  3. В яку сторону завертаються ваші думки!? Якщо у гаманці були гроші, значить вони мали цільове призначення! Таке враження що ніхто не носить більше 100 грн у гаманці всі користуються лише картками О_о

  4. Вкрав, і що ?? Хочете щоб посадили ?? Я би дуже хотів подивиться коли це сталося з вашою дитиною, щоб ви говорили !?. Скажу від себе: тюрма не міняє! Навпаки портить долю, забирає здоровя.
    А школяру потрібно дати шанс на виправлення, тому що посадивши ми свідомо з дитини зробимо изгой, знищимо психіку((, а арестанти які в СІЗО або на лагері живуть дружно, рукопрекладство відсутне, останнім поділяться.
    І той школяр попаде під вплив братви, яка своєю добротою розположить його, і розкаже що і як правильно.. як думаєте, школяр вийде і буде слухать і любити людей які його закрили?? Чи красти можливо не буде ?? А там навчать як потрібно красти, як любити інспекторов, і ким він вийде ?? Чим і ким буде жити ?
    Стане із школяра який по глупості вкрав можливо до кінця не освідомлюючи гроші, людиною яка попаде під вплив братви. Краще якщо і наказати, то так щоб дитина була на волі, і понесла якесь покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер