<

У Нововолинській міській лікарні з’явився новий біохімічний аналізатор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 10.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарі 4

У рамках субпроекту Світового банку лабораторія комунального підприємства «Нововолинська центральна міська лікарня» отримала сучасний автоматичний біохімічний аналізатор Cobas c 311 від швейцарської компанії «Рош Діагностікс».

Про це повідомили на сторінці «НЦМЛ» у фейсбук.

Аналізатор обладнаний системою для зв’язку з сервісною службою «Рош», яка надає інформаційно-консультативні послуги лаборанту щодо обслуговування приладу (технічні аспекти, методики дослідження, якість та спектр реагентів) за допомогою безперервного інтернет з’єднання.

Для роботи і керування Cobas c 311 використовується комп’ютер з кольоровим дисплеєм. До системи підключений принтер.
В даний аналізатор вмонтований блок охолодження, що забезпечує якісне та тривале зберігання закладених реагентів до кінця їх використання.

На біохімічному аналізаторі Cobas c 311 можна виконувати більш як 100 тестів (видів біохімічних обстежень). За один раз в системі можливо розмістити до 45 тестів (виконати одночасно 45 видів обстежень) і загрузити до 108 зразків біологічного матеріалу.

Серед переваг даного аналізатора – висока точність вимірювання (повністю автоматична калібровка) і контроль якості, які не залежать від людського фактору, і те, що в роботі використовуються тільки високоякісні реагенти швейцарської компанії « Рош Діагностікс».




коментарів: 4
  1. Оце вже конкретна добра справа! Морозу та Сторонському великий респект!

    • Серйозно? Сторонському і Морозу? Тим корупціонерам? Мдааа…… ще Сапожнікова забули згадати.

    • Ну,то ясний пєнь. То ж тобі вже не комуна,не совєти, а горда і незалежна Україна! Яка йде в НАТО у ЕС йде, тільки ось дійти ніяк не може. Комунізм давно скінчився, друже. Зараз хочеш жити – плати! Зараз за безплатно в нас тільки на вулиці тобі по морді можуть дати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер