<

У навчальних закладах та оселях Нововолинська включать опалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 22.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 4

У Нововолинську розпочинають подачу тепла в дитячі садки, школи, житлові будинки та до інших споживачів. 

22-го жовтня відповідне розпорядження підписав заступник міського голови Андрій Сторонський, – повідомляє Нововолинськ.com.ua

У Нововолинську розпочали опалювальний сезон для об’єктів соціально-культурного призначення, житлового та приватного секторів, інших споживачів.

Згідно з розпорядженням, з 22-го жовтня розпочинають подачу теплової енергії насамперед дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам Нововолинська та Благодатного, а також стаціонарному відділенню терцентру соціального обслуговування населення, що у селищі.

Нагадаємо, у п’ятницю, 19-го жовтня, у зв’язку з низькою температурою у приміщеннях стаціонару, опалювальний сезон стартував у Нововолинській центральній лікарні.




коментарів: 4
  1. І шо – це три дні вже була середньодобова температура нижче 8 градусів??? А в платіжці за тих пару днів напишуть ніби на вулицв було під 20 морозу… Скотиняки – інших слів нема!

  2. Щось в садках і досі холодні батареі- до кінця тиждня аби було опалення- такі речі потрібно готувати заздалегідь- а то ще тиждень будуть вияснювати де завоздушення і тому подібне….та що я дивуюсь- в нас так завжди….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок