<

У місті Нововолинську відбувся Міжнародний День Енергозбереження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:59 | 12.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У рамках проекту «Перший крок у переході на відновлювальні джерела енергії у місті Нововолинську» відбувся Міжнародний День Енергозбереження.

У рамках проекту «Перший крок у переході на відновлювальні джерела енергії у місті Новооволинську» відбувся Міжнародний День Енергозбереження, – повідомляє сайт міськради.

Цей день для школярів та громадськості запам’ятався цікавими заходами, конкурсами та виставками.

Свою ініціативність проявила ЗОШ№2, учні якої на передодні провели соцопитування для найменших “Як я зберігаю енергоресурси”. Школярі взяли участь у марафоні «Дитячої справи», проявивши велику зацікавленість – зібрали чимало макулатури, висадили кімнатні рослини та прибрали територію біля навчального корпусу.

Міжнародний день енергозбереження почався із урочистої лінійки у ЗОШ№2, де були відзначені та нагороджені переможці конкурсу екоплакатів. Особливої уваги заслуговує виставка дитячих робіт “Артрісайклінг – друге життя речей”. Школярі дали «життя» речам, які ми зазвичай викидаємо у смітник. Творчий підхід учнів вразив батьків та педагогічний колектив, змусив задуматися над проблемами енергозбереження.

День продовжився о 15:00 у конферанс-залі ЗОШ№2, де зібрались команди шкіл міста для презентації своїх проектів на тему: “Як зберегти енергоресурси в моїй школі”. Переможці Конкурсу визначалися відповідно до критеріїв:

перший критерій – ініціативність (ступінь залучення та використання ініціативи учнів школи);

другий критерій – інноваційність (новизна методів і засобів вирішення існуючої проблеми, обґрунтування такого вибору);

третій критерій – ефективність (ступінь досягнення поставлених цілей; продуктивність методів і засобів вирішення проблеми;

досягнення кращих результатів з меншими витратами; окупність витрат);

четвертий критерій – впливовість/наслідки (вплив вирішення проблеми на учасників практик – учнів та педагогічного колективу.

Високий рівень підготовки сприяв нелегкому рішенню щодо переможців. Перше місце виборола команда ЗОШ№5, яка отримала головний приз – LED лампи для одного із навчальних класів своєї школи, а також інші сувенірні та солодкі подарунки. Друге місце виборола ЗОШ№4, третє – ЗОШ№7. Усі учасники та присутні отримали заохочувальні призи.

IMG_8328
IMG_8322
IMG_8192




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа