<

У місті Нововолинськ відбудеться енергетичний форум

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 22.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Енергія сонця – добробут та безпека вашого майбутнього!

ГО «Фундація розвитку громад» надає шанс волинянам змінити уявлення про джерела енергії та звільнитися від «комунального рабства» й необхідності сплати величезних рахунків. Тож спільно з Нововолинською міською радою буде проведено Перший благодійний енергетичний форум «Сонце не виставляє рахунки, або енергія нізвідки», який проходитиме 24 лютого об 11:00 у м. Нововолинськ, пр-т Дружби, 27 (актовий зал міської ради, 1-й поверх). Реєстрація о 10:30.

Учасники форуму матимуть змогу:
дізнатися про актуальні способи використання сонячної енергії з метою заощадження коштів;
ознайомитися із перевагами «зеленого тарифу»;
отримати практичні поради з використання енергозберігаючих технологій у побуті та бізнесі;
дізнатися як енергію сонця перетворити на реальних дохід;
поставити актуальні питання та отримати кваліфіковану відповідь;
наочно побачити зразки сонячних панелей та колекторів.

«Фундація розвитку громад в рамках просвітницького проекту по енергозбереженню та альтернативній енергетиці ось уже декілька років поспіль проводить тематичні семінари та освітні заходи для представників громади, бізнесу, підприємців та всіх бажаючих у м. Луцьк. Цього року наша організація вийшла на новий рівень та поставила за мету об’їхати всі районні центри Волині з метою проведення життєво необхідних інформаційних заходів на базі міських та районних рад. Ми долучаємо до проведення цих заходів експертів та фахівців у сфері альтернативної енергетики, тож кожен може дізнатись як не тільки заощадити, а й заробити на відновлювальній енергії», – розповідає голова «Фундації Розвитку Громад» Роман Михальчук.

ВХІД ВІЛЬНИЙ, однак, бажаючі можуть зробити благодійні пожертви, що будуть спрямовані на закупівлю медикаментів для дітей-інвалідів та подарунків для дітей-сиріт.

«Долучайтесь своєю присутністю до наших заходів та ініціюйте проведення таких Форумів у своїх населених пунктах – ми готові надати підтримку у їх проведенні та долучитись до організації», – додає Роман Михальчук.

Контакти для уточнення деталей:
ГО «Фундація Розвитку Громад»
м. Луцьк, вул. Стрілецька, 43
frgvogo@gmail.com
тел. (067) 332-88-02

669610ee-463b-4ab8-83ba-bbaac8674837




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер