<

У мешканки селища Благодатне з дому “винесли” коп’ютер і телефон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 8.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Чоловік викрав з будинку 45-річної волинянки мобільний телефон та комп’ютер із колонками. Потерпіла відразу звернулася за допомогою до поліції, а відтак, злодія затримали за гарячими слідами. Викраденні речі вилучили.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Учора, 7 вересня, із заявою про крадіжку до Нововолинського відділу поліції звернулася 45-річна мешканка селища Благодатне. Жінка повідомила, що з її будинку викрали мобільний телефон, системний блок разом із монітором та колонками. Сума завданих збитків становить майже 7 тис. грн..

Правоохоронці з’ясували, що напередодні у власниці будинку відпочивала компанія знайомих. Дехто із них залишився на ночівлю, а вранці гості пропали разом із речами.

За гарячими слідами оперативники встановили, що крадіжку скоїв 20-річний мешканець селища. Поки власниця будинку спала, чоловік викрав вказані речі й утік. Викрадене правоохоронці вилучили та повернули власниці.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує до трьох років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер