<

У мерії розповіли, як Нововолинськ відзначить День Соборності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 15.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

З метою належного відзначення державного свята перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів виконкому та окремих служб, задіяних до його підготовки.

Також у засіданні взяли участь представники громадських організацій, – повідомляють у мерії Нововолинська.

З нагоди знакової дати Нововолинську відбудеться  низка заходів. Зокрема, 22 січня о 15.00 пройде панахида біля меморіальної стели Героїв. Опісля у міському Палаці культури відбудуться  урочистості та святковий концерт.

У ході наради Андрій Сторонський наголосив керівнику виробничого управління комунального господарства на впорядкуванні території біля пам’ятника Т.Г.Шевченку, Символічної могили борцям за волю України, стели Героїв. Перший заступник міського голови акцентував увагу на встановленні цього дня  державної символіки: на будівлях держустанов, підприємств, організацій. У закладах освіти міста  для учнівської молоді передбачено провести   тематичні  уроки, виховні години, круглі столи, конференції, інші заходи, присвячені Дню Соборності    України. У бібліотеках міста оформлені книжкові виставки, тематичні полиці, виставки, що висвітлюють історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа