<

У Луцьку нагородили нововолинських переможців всеукраїнських олімпіад та їх наставників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 19.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

16-го травня учні та педагоги нововолинських навчальних закладів взяли участь в обласному святі «Творча обдарованість», яке проходило у Луцькому Палаці культури.

Вони гідно представили наше місто на Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, турнірах та змаганнях у 2016-2017 році, тож разом зі своїми наставниками були нагороджені дипломами та одноразовими стипендіями голови Волинської обласної державної адміністрації. Це учні навчально-виховного комплексу «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1-колегіум» – Тетяна Торчило (11 клас), переможець Всеукраїнської олімпіади з географії (І місце) та Всеукраїнського турніру юних географів (ІІ місце), Марія Сацюк (11 клас), перше місце в Міжнародній матчевій зустрічі з легкої атлетики, Олександр Котов (11 клас), переможець Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців, і вчитель географії Алла Євгеніївна Горбач; учень ЗОШ № 7 Богдан Климчук (10 клас), переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН (ІІІ місце в секції «Географія та ландшафтознавство») та вчитель географії Галина Володимирівна Карпець; учениця ЗОШ № 4 Юлія Шабала (11 клас), переможець Всеукраїнського турніру юних винахідників та раціоналізаторів; учениця Нововолинської гімназії Єлизавета Гладун (10 клас), переможець Всеукраїнських турнірів юних правознавців, – повідомляє сайт міської ради.

Під час свята звучали щирі слова привітань та побажань дальшого зростання, творчого натхнення і незламної віри у свої сили. А гарного настрою додали хореографічні та вокальні виступи учасників художньої самодіяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер