<

У ліцеї №9 Благодатного відбувся тематичний захід до Дня Соборності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:22 | 22.01.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
326
/ Коментарі відсутні

20-го січня у Нововолинському ліцеї №9 відбулося інтелектуальне шоу «Хто зверху» під гаслом «Україна соборна. Разом до перемоги!”. Педагог-організатор у співпраці з Будинком Культури підготували цікаві завдання для учнів восьмих класів про історію та традиції нашої держави.

Учасники були поділені на жві команди, кожна з яких продемонструвала свої знання та вміння. Патріотичні завдання, вікторина, екскурс в минуле та ще купа цікавих конкурсів дали можливість дітям не лише розважитися, а й дізнатися цікаві факти про минуле України.

Завдяки тематичній годині, учні ліцею №9 набули нового досвіду, довідалися більше про свято, про державу та культуру. Вкотре можна переконатися, що наша молодь пишається своєю національністю та любить свою Батьківщину.

«Національно-патріотичне виховання є однією з найпріорітетніших тем виховної роботи навчального закладу. У нашому ліцеї такі заходи проводяться постійно, адже саме так ми зможемо виховати справжнього українця, патріота своєї держави. Наші діти – це майбутнє України! І зараз, під час війни, вони є досить активними у волонтерській роботі і допомозі нашим захисникам.

Вони прекрасно розуміють що їм у майбутньому, після перемоги, відбудовувати міцну, незалежну, соборну державу Україну. Цьогоріч до відзначення Дня Соборності ми взяли формат гри “Хто зверху?”, тому що діти полюбляють цю гру і такий формат роботи. Дякуючи Будинку культури, ми урізноманітнили нашу гру патріотичними, музичними творами,» – зазначила організатор ліцею, Іщик Марина Володимирівна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер