<

У квітковому магазині Нововолинська, де напередодні колишній чоловік власниці влаштував погром, вночі розбили двері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 14.09.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
17
/ коментарів 6

У ніч з 13-го на 14-те вересня у Нововолинську побили ролет та вікно на дверях магазину «Студія квітів», що нещодавно відкрився. Сталося це вночі, після п’яного «дебошу» тут колишнього чоловіка власниці торгового закладу. Поліція прокоментувала події.

Нагадаємо, 13-го вересня близько 17:00 до квіткового магазину під’їхав чоловік у нетверезому стані, хуліганив у приміщенні, погрожував колишній дружині та 12-річній дитині, а опісля вийшов на вулицю та розбив автівку жінки.

14-го вересня, на наступний ранок після інциденту, в «Студії квітів» було розбите вікно на вхідних дверях. Камери відеоспостереження зафіксували молодика в капюшоні, який підійшов до магазину, розгромив ролет і двері та втік.

Інтернет-видання «БУГ» звернулося за коментарем до Нововолинського відділку поліції.  Журналісту розповіли, що на чоловіка відкрили кримінальну справу за статтею «хуліганство».

Санкція статті 296 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 8 500 до 17 000 гривень) або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Як раніше повідомляли, чоловік разом з сестрою після погрому в магазині колишньої поїхав у лікарню з пораненою рукою. В поліції підтвердили, що так і було. В чоловіка була сильна кровотеча. В лікарні йому надали медичну допомогу та провели освідування, де було підтверджено стан алкогольного сп’яніння. Звідти чоловіка забрали правоохоронці у відділок для надання показів.

https://gph.is/2x5VdVd

Керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк розповів, що крім відповідальності за статтею 296 ККУ, порушника буде притягнуто до адмінпокарання за водіння в нетверезому стані. Пикалюк також зазначив, що правоохоронці отримали виклик від оператора з області про подію в 17:14, а на місце прибули 17:20. Та з моменту початку самого виклику пройшло 20 хвилин, як розповідала власниця магазину.

Чи пов’язаний п’яний «дебош» колишнього чоловіка в квітковому магазині та нічне побиття дверей? Поліція розглядає варіант причетності чоловіка до даної події.




коментарів: 6
  1. Коли ж в нашому , такому маленькому місті буде хоч якийсь порядок….
    По вулиці страшно ходити як сутиніти починає, не кажу вже за ніч. Відкриєш маленький бізнес, то спиш і боїшся щоб тебе не прибили, приходиш на роботу а там сюрпризи з вікнами і дверима , і нажаль ніякої управи на це…. А ця істої взагалі вражає…..все на очах і ніякої дії в першій частині…дуже шкода власницю і дитину

  2. A поліція су…и прожирають наші податки. Якщо не знайдуть того виродка щоб відшкодував збитки на ремонт, заставити цих піда…сів **поліціянтів** які патрулювали в цей час за свої кошти проводити ремонт пошкодженої будівлі, тоді може будуть виконувати свою роботу.

    • Міліція – представник держави, як ви хочете жити у спокійній державі ? Бути захищеними ? Коли позволяєте грубо висловлюватись в сторону міліції. Так люди різні але поліцейським потрібно більше прав . Люди неважно яке воно «решало» повинні знати своє місце, і виконувати команди поліцейського. Не слухає – прдирявили на решето і все. Тільки тоді буде порядок. У цивілізованих країнах не маєш права питання задати поліцейському – оце називається порядок.
      Право маєш в суді розказувати і доказувати , но не поліцейському щоб не получити кулю в лоб.

      • а “У цивілізованих країнах” коктейль молотова в поліцейського кидати мона чи не ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер