<

У конкурсі найкращого дитячого малюнка «Мій рідний дім Україна» перемогла юна нововолинянка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 26.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
34
/ Коментарі відсутні

В рамках проведення конкурсу найкращого дитячого малюнка «Мій рідний дім Україна» УДППЗ «Укрпошта» разом із дитячим журналом «Малюк Котя» щомісяця протягом 2015 року нагороджували обдарованих дітей України.

Особисто вручити подарунок Вікторії до Нововолинська завітали керівник Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків та заступник директора Волинської дирекції «Укрпошти» Олена Демчук, – повідомляє ВолиньPost.

За свою чудову роботу маленька художниця отримала Диплом, набори погашених поштових марок «Юний філателіст»: «Флора/фауна», «Спорт», «Історія», «Архітектура», «Світ дитинства» та комплекти журналів «Малюк Котя».

«Створюючи подібні конкурси для дітей, ми – дорослі, даємо надію малятам та впевненість у тому, що мрії збуваються. Саме тому їхні картини випромінюють стільки світла і тепла, а серця горять любов’ю до усього світу. Подібні змагання зацікавлюють дітей до нового для них захоплення – колекціонування філателії – одного з найпопулярніших у світі хобі» – зазначив Олег Маріанович.

Олена Олексіївна додала, що маленькі діти у віці 3-9 років (вік учасників конкурсу – авт.) використовують малюнки як інструмент самовираження та самопізнання, а також як демонстрацію своєї точки зору на навколишній світ.

До відділення поштового зв’язку переможниця Вікторія прийшла разом із татом та своєю вчителькою-наставницею у художній школі Аллою Навродською, яка розповіла, що Вікторія дуже здібна дівчинка та сподівається, що її малюнок, який визнали кращим, обов’язково прикрашатиме українські поштові марки, конверти чи картки.

cb-poshta_3
cb-poshta2
cb-poshta_1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер