<

У Грибовиці ініціюють засідання сесії сільської ради, щоб підняти питання будівництва заводу «Пан Курчак»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 14.05.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарі 4

Мешканці Грибовиці ініціюють підняття питання ймовірного будівництва комбікормового заводу фірми «Пан курчак» на територіях сільради на сесії.

Люди хочуть почути відповідь від влади і направити запити до фірми з вимогою роз’яснити, де саме планується будівництво заводу.

Як розповіли БУГу, громада проти такого будівництва.

Раніше БУГ повідомляв, що агропромислова група «Пан Курчак» у 2020 році починає будівництво нового надсучасного комбікормового заводу потужністю 50 тис. тонн готової продукції на рік.

Ймовірне місце будівництва -територія сільрад, які після завершення об’єднання громад мають увійти до Нововолинської ОТГ. Мова йде про Грибовицьку або Грядівську.

Зазначимо, що 13-го травня Кабмін ухвалив остаточне рішення, що об’єднанню бути: до Нововолинської ОТГ увійдуть Благодатне та дві сільради.

Нагадаємо, що мешканці Нововолинська уже зареєстрували електронну петицію “Про недопущення будівництва на території Нововолинська комбікормового заводу“. Для її розгляду потрібно назбирати 200 підписів. Для збору лишилося 13 днів.




коментарів: 4
  1. Та хоч 2000 підписів, коли в нашій краіні рахувалися з думкою простого смертного перехожого? хто треба кому треба відбашляє і гарно все побудується працюватиме та смердітиме, ну і звісно пахнутиме на столах у продажних чинушів

  2. У заголовку правильно буде “ініціюють проведення сесії сільської ради…” позаяк засідання і сесія тотожні слова. Сесія – це форма роботи ради. Тому, шановний ” Буг”, старайтесь не допускати граматичних помилок у текстах, які, на жаль, трапляються у вас часто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок