<

У дитсадку Нововолинська триває капітальний ремонт басейну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 18.09.2019 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У закладі дошкільної освіти №9 в Нововолинську продовжуються ремонтні роботи з реконструкції басейну. Об’єкт планують завершити до 1-го листопада.

Нагадаємо, садок почав функціонувати в 2005-му році. До цього тут була ланка початкової освіти школи №5. За увесь час роботи дошкільного закладу басейн не працював, оскільки був у жахливому стані.

Нардеп Ігор Гузь на одній із зустрічей з колективом дитячого садка вирішив, що басейн необхідно відновити. За його ініціативи з державного бюджету виділили на капітальний ремонт об’єкту півтора мільйона гривень.

18-го вересня журналісти БУГу поцікавилися, як просуваються ремонтні роботи.

У рамках капремонту відбулися та ще передбачені роботи: демонтаж дерев’яних вікон та влаштування нових металопластикових, заміна дверей, влаштування нового покриття підлоги, ремонт залізобетонних підвіконних плит, фарбування стелі, вкладання керамічної плитки на стіни, проводиться капітальна реконструкція басейну, роздягалень, обладнуються душові та кабінет інструктора по плаванню.

“Труби замінені повністю, залита ванна. Душові та туалет викладено плиткою. Басейн почали обкладати – одна стіна майже готова. Кожного дня на об’єкті працює 8-10 робітників,” – розповіла директор закладу Ярослава Івашко.

Зазначимо, тендер з капітального ремонту басейну ДНЗ №9 виграв підприємець Андрій Кондратюк.

Працювати над облаштуванням вентиляції, зазначає керівник ДНЗ, буде інша фірма.

За словами директора Ярослави Івашко, підрядник пообіцяв завершити роботи до 1-го листопада. Нагадаємо, розпочали капітальний ремонт в червні.

Нагадаємо, що у 2017-му році капітально відремонтували басейн у ЗОШ№5 Володимира-Волинського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер