<

У ДП “Волиньвугіллі” підрахували невиконані обіцянки директора Кисельова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:53 | 6.05.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
39
/ коментарів 5

У ДП “Волиньвугілля” підбили підсумки роботи виконуючого обов’язки генерального директора підприємства Валентина Кисельова.

Про це повідомляють на сторінці згаданої організації.

Очевидно, рейтинг та бажання здаватися кращим, ніж є насправді, змушують деяких посадовців обіцяти “золоті гори” простим працівникам. Так і нововолинські гірники вірили, сподіваючись на обіцянки директора ДП “Волиньвугілля”, що покращення прийде вже завтра. Проте з кожною наступною невиконаною обіцянкою шахтарі все більше розчаровуються у своєму керівнику. Інтернет-видання “БУГ” публікує окремі обіцянки директора ДП “Волиньвугілля”, які він давав з моменту призначення на посаду, але за час своєї роботи не зміг виконати обіцяне.

Нагадаємо, що Валентин Миколайович був призначений на посаду в.о. обов’язки генерального директора ДП «Волиньвугілля» 4 березня 2016 року. У день свого призначення найбільшою і найголовнішою обіцянкою Валентина Кисельова було оновлення обладнання у повному обсязі. Це питання і надалі лишається відкритим.

  • Безпідставне та нецільове використання державних коштів, у тому числі невиплачені податки.
    Непогашена заборгованість перед РМЗ, а відповідно і невідремонтоване обладнання, без якого не можливо повноцінно видобувати вугілля.
  • Лава на шахті «Бужанська» підходить до завершення, нова лава не монтується, оскільки знову ж відсутнє необхідне нове обладнання, а старе – відмовляються ремонтувати.
  • Відбувається використання куплених профспілок в своїх корупційних схемах, пов’язаних з прихованням державних коштів.
  • Також використовуються схеми радників екс-міністра Демчишина Крука та Венгрина по відгрузці породи та списанню концентрату, які хоч уже й відсторонені від своїх посад, та все ж намагаються контролювати вугільну промисловість
  • Обіцяна реорганізація шахт не здійснюється. Валентин Кисельов спрямовує усі сили на закриття 9 шахти, не розуміючи, що 9 шахта та шахта «Бужанська» між собою поєднані та взаємодоповнюють одна одну.

У ДП «Волиньвугілля» кажуть, що у більшості випадках шахтарськими питаннями займається не Валентин Кисельов, який є некомпетентний, а юрист Порплиця Віктор Зіновійович, який перекручує факти та використовує їх проти ДП «Волиньвугілля» (наприклад, останній мітинг біля Державної податкової інспекції).




коментарів: 5
  1. І хто ж це там такий вмілий “підрахуй”? так усе підпрахували аж тошно.Не дають людині попрацювати хоча б пару місяців, щоб потім підбивати підсумки.Дайте шанс! Так ні,треба кричати на всі голоси…Що в нас за народ?!

    • 100 пудово)))ОБІЦЯНОК-ЦЯЦЯНОК начальничок шахтарям надарував і тепер ще хоче щоб шахтарі ще й раділи з його обіцяночок на всі голоси та дали тому начальничкові ще шанс наобіцяти)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер