<

У держбюджеті на 2017 рік заклали додаткових 130 мільйонів гривень на 10 шахту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:07 | 21.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Завдяки активній позиції Ігор Гузя шахта №10 буде фінансуватися у 2017 році. У держбюджеті на 2017 рік заклали додаткових 130 мільйонів гривень на продовження будівництва вугільної копальні. Бюджет прийняли народні депутати сьогодні близько 5-ї години ранку.

«Після двох публічних звернень до Володимира Гройсмана висловлених цього тижня мою позицію врахували – до попередніх 20 млн.грн. додали ще 130 млн. грн. Тому відповідно шахту ніхто не буде консервувати/закривати! Переконаний що вугільній галузі на Волині бути!» – коментує він.

У пояснювальній записці до проекту бюджету зазначено, що відповідно до пропозицій, поданих заздалегідь, за бюджетною програмою, депутати, котрі підтримали законопроект, проголосували також за «Державну підтримку вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції», тобто фактичне фінансування недобудованої Нововолинської шахти.

Ігор Гузь напередодні повідомляв, що підтримає проект бюджету-2017 лише за умови фінансування у 2017 році шахти №10 «Нововолинська».

До відома, бюджет на наступний рік загалом підтримали 274 народні депутати, 37 проголосували проти, 35 – утрималося та 22 – не голосували.




коментарів: 6
  1. А на 2025 рік скільки буде виділено на будівництво 10-ї? За ті гроші вже мало б бути метро до Київа збудоване. Тротуар заасфальтувати не можуть,а все будують,будують…

  2. сепаратисти там як седіли так і сидять…Кожушкін за півтора року управления не пройшов ні метра проходки.Позбирав навколо себе дебілів пенсіонерів деякких з них вже судили за розкрадання тієї ж десятки…інші відзначились на Волиньвугілля.Крадуть внаглу-суки.Пане Гузь-розжени ту підарасню…бо шахту ніхто не думає добудовувати.Тільки транжирать державні гроші…

    • А якщо держава не контролює виділені гроші,тоді виникає питання….і відповідь-тому і будують 30років.

      • Значить кошти виділяються не для того,щоб будувати шахту,а відмивати бабло…
        Коли зявиться народний депутат,який доб”ється аудиту витрачених на будівництво шахти коштів ,та повернення у бюджет вкраденого у держави бабла ,та притягнення за це до відповідальності винних осіб???
        Адже за повернуті кошти можна побудувати не одну шахту,а благоустроїти по євростандартам цілу область…
        НАВІЩО ВИБИВАТИ ГРОШІ ДЛЯ ПОДАЛЬШОГО РОЗКРАДАННЯ,ЩОБ НАДАТИ НЕПОКАРАНИМ ЗЛОДІЯМ ЩЕ БІЛЬШОГО АЗАРТУ ТА ЗАОХОТИТИ ДО ЗЛОДІЙСТВА ІНШИХ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер