<

У Борисполі прощалися із загиблими в авіакатастрофі українцями, серед яких – уродженка Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:44 | 19.01.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Тіла українців, які загинули після збиття літака МАУ під Тегераном, 19-го січня повернули з Ірану на Батьківщину. Літак вже приземлився в аеропорту «Бориспіль».

Церемонія вшанування пам’яті відбувається в терміналі «В» міжнародного аеропорту «Бориспіль».

«Доступ відкритий для всіх. Збір біля входу до терміналу о 12:00. Попрощатися з загиблими можна з 13:00 до 19:00», – розповіли в авіакомпанії.

Пряму трансляцію веде UA:Перший. На церемонію поховання прибули Володимир Зеленський, президент України, Олексій Гончарук, Дмитро Разумков, представники МЗС та інші.

Півгодини на прощання матимуть родичі загиблих. Наразі формована колона, яка рухатиметься до терміналу В. З 13-ї години, як анонсувалося, усі охочі зможуть попрощатися із загиблими.

Нагадаємо, серед загиблих – уродженка Нововолинська бортпровідниця Юлія Сологуб. Дівчині в грудні виповнилося 25, була заміжня.

Авіакатастрофа в Тегерані

Фото: скріншот із відео/труну Юлії Сологуб виносять до ряду машин, де формується колона




коментарів: 2
  1. Невеселими видались цьогорічні свята. Сумно, бо втратили молодих та красивих людей,які б могли ще довго жити , народжувати та виховувати дітей. Пам”ятайте про них: загиблих українцях у небі Ірану, загиблих українцях на донецькій землі.

  2. Завжди важко і сумно отримувати страшні вістки про втрату людини … Безумовно в стократ важче коли люди гинуть катастрофічно І Загинули молоді люди -професіонали ,важка втрата у родинах , сумно для друзів …Сумує Україна бо втрачає своїх відданих дочок і синів І Вічна пам’ять І

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер