<

У Благодатному з’явився новий спортивний майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 19.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

 Днями в Благодатному урочисто відкрили спортивний майданчик із вуличними тренажерами, займатися на яких зможуть усі охочі. Облаштувати його місцевій громаді вдалося завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Представники МГО «Молодіжна ініціатива» вирішили створити зону для активного відпочинку, – розповідає голова селищної ради Олександр Топорівський. – Адже у Благодатному нема об’єктів та споруд для занять вуличним спортом,- повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

За словами очільника селищної громади, єдиний спортмайданчик на території ЗОШ № 8 перебував у вкрай занедбаному стані, частина його конструкцій внаслідок природного зносу у 2015 році була демонтована. Небайдужі мешканці вирішили облаштувати на цій території спортивний майданчик. Підрахувавши витрати, які доведеться вкласти для досягнення мети, почали шукати меценатів. Вибір зупинився на Фонді Ігоря Палиці «Тільки разом». Ініціативна група на чолі із Олександром Топорівським подала в Нововолинське представництво Фонду проект «Молоді – здорове життя!».

У результаті співпраці із Фондом на території скверу, що поблизу школи №8, постав сучасний спортмайданчик із вуличними тренажерами. Він відразу став базою тренувань не лише юнаків, які займаються Street Workout, а й загалом усіх, хто бажає займатися спортом.

Голова ініціативної групи переконаний: невдовзі тут створять повноцінний комплекс для занять вуличним спортом (футбольне поле, майданчик з вуличними тренажерами та майданчик для пляжного волейболу).




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця