<

У Благодатному завершують будівництво спортмайданчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 30.01.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям на території ЗОШ №8 у селищі Благодатне – на фініші. Поле зі штучної «трави» уже поклали, готуються до встановлення воріт.

У перспективі – вкласти бігові доріжки, огородити майданчик, щоб убезпечити його від вандалів, й освітлити територію, – йдеться на сторінці Ігоря Гузя у фейсбук.

Народний депутат Ігор Гузь, працюючи в окрузі, побував на об’єкті. Саме за його сприяння з держбюджету на будівництво спортмайданчика спрямували 800 000 гривень. Частину коштів, які мали б надійти іншим траншем, політичним рішенням кабмін заблокував.

«350 000 гривень другої субвенції спершу виділили з держбюджету на майданчик, а потім забрали. Це – ганьба! Якщо хтось говоримите про недопрацювання, що спортмайданчик не доробили, зауважу: є проблеми в міста, області й держави», – прокоментував ситуацію депутат.

Разом із помічниками він зустрівся з селищним головою Олександром Топорівський, першим заступником міського голови Нововолинська Андрієм Сторонським, директором школи Владиславом Буткевичем та активом громади.

Щоб завершити будівництво майданчика, знадобиться ще чимала сума. Її, зі слів депутата, потрібно вибивати у міському й обласному бюджетах. Адже, основне на майданчику вже зробили. Тепер потрібно все це облагородити, а головне, зберегти від недобросовісних людей.

«На жаль, нищать майданчики, які встановлювались, а також елементи, які доповнювали, наприклад, атмосферу фестивалю «Княжий». Зокрема, меч із дерева – взагалі вкрали. Є відео, де іде хлопець з дівчиною, несе на плечі той меч. Потім, щоправда, він вибачився. Понищили й інсталяцію «Я люблю Володимир». Чи от нещодавно у Володимирі вкрали статуетку гнома з новорічної фотозони. На жаль, такі люди є. Огорожу, звісно ж, треба, (огорожу навколо спортмайданчика у Благодатному – ред.), але ще треба і належне освітлення, бажано світлодіодне. Пріоритетність має бути. Оптимально – завершимо об’єкт до 1-го червня, або до 1-го вересня», – розповів Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця