<

У Благодатному працівниць Ощадбанку підозрюють в службовому підробленні документів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 26.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Працівниці філії Ощадбанку в Благодатному внесли до офіційних банківських документів завідомо неправдиві відомості, на підставі яких перерахували та видали кошти, які перебували на депозитному рахунку особи, яка померла. Подробиці цього правопорушення з’ясовують нововолинські правоохоронці.

Зокрема, в ході здійснення досудового розслідування, встановлено що старший касир-контролер та касир-контролер 17 липня без законних на те підстав оформили зняття коштів в сумі 21000,00 грн. з особового рахунку, – повідомляє Нововолинськ.com.ua

Однак, наразі для подальшого повного та об`єктивного розслідування цього правопорушення, а відтак і встановлення спаведливої міри покарання правопорушницям, знадобилася допомога суду.

Так, необхідне витребування банківської документації, а також фото- або відеоматеріали, якими зафіксовано особу осіб, які намагалась здійснити вищевказану операцію по вказаному картковому рахунку. Зараз ці банківські документи знаходяться у володінні Акціонерного Товариства «Ощадбанк». І, щоб отримати до них доступ, прокурор звернувся до суду.

Під час засідання суду прокурор запевнив, що в разі будь-якого зволікання з вилученням документів не можливо обґрунтовано та у повній мірі провести розслідування кримінального правопорушення.

Нововолинський міський суд Волинської області, розглянувши усі матеріали справи, вирішив клопотання задовольнити і надати слідчим доступ до необхідним їм документам, а також погодив їх вилучення. Окрім цього, суд зобов`язав АТ «Ощадбанк» надати вказані банківські документи через Волинське обласне управління.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа