<

У Благодатному нарешті з’явився дільничний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 22.08.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

У селищі Благодатне з’явився дільничний інспектор поліції, якого там взагалі не було три роки (після реформи), а на постійній основі ще довше.

Новий дільничний в селищі – Олександр Івченко. Зараз потрібно буде попрацювати над облаштуванням поліцейської станції”, – написав на своїй сторінці в фейсбук селищний голова Олександр Топорівський.

Топорівський у коментарі «БУГу» зазначає, що небюджетними контами, за рахунок грантів та партнерів, будуть облаштовувати поліцейську станцію. Та поки роботи ще не розпочинали.

Як розповів керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, після реформування поліції в Нововолинську загалом лишилося тільки три дільничних інспектори. При тому, що до 2010 року їх було 19.

На даний момент справи покращилися. В Нововолинську буде 9 дільничних, в тому числі в Благодатному, який працюватиме там на постійній основі. В селищі, як зазначає Пикалюк, інспектора не було 6 років.

Нагадаємо, з 20-го серпня в Нововолинську на 15-ому мікрорайоні у приміщенні будинку №9 розпочала роботу поліцейська станція.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця