<

[ОНОВЛЕНО] У Благодатному люди прийшли підтримати поліцейського Віктора Циплакова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:01 | 27.11.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
8694
/ коментарі 2

25-го листопада до поліцейської станції у Благодатному прийшли небайдужі мешканці, аби підтримати поліцейського Віктора Циплакова, який намагався затримати п’яного прокурора.

Нагадаємо, 21-го листопада Рожищенський районний суд визнав винним поліцейського з Нововолинська Віктора Циплакова у порушенні недоторканості житла та призначив йому покарання – два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік. Поліцейський з рішенням не згідний та подаватиме апеляцію.

Мешканці вирішили прийти та підтримати поліцейського, адже вважають, що його засудили несправедливо. А нетверезий прокурор залишився непокараним, поновився на посаді ще й отримав 65 тисяч компенсації. Людей обурило, що у нас таке правосуддя.

“Хто ж буде працювати у поліції, хто буде зупиняти таких п’яних прокурорів, якщо потім правоохоронця можуть посадити”, – запитують люди.

Мешканка зазначила, що Віктор – професійний поліцейський, людина з великої літери, він працює в поліції вже 15 років, таких працівників потрібно відстоювати та захищати, необхідно зробити все, щоб його виправдали.

Староста Благодатного Олена Леоненко додала, що рівень злочинності, коли Віктор Циплаков став шерифом у селищі впав. До нього завжди люди йдуть за порадою. Його колега поліцейський офіцер Грядівського округу Роман Артинюк зазначив, що цей вирок був не лише Віктору Циплакову, а й усій правоохоронній системі. Депутатка Нововолинської міської ради Марина Єлева зазначила, що міська рада підтримує Віктора і на сесії, яка відбудеться планують проголосувати звернення до Верховної ради та президента, що вирішити цю ситуацію.

В свою чергу Віктор Циплаков подякував людям за підтримку та зазначив, що здаватись не збирається і подаватиме апеляцію. Він впевнений, що правда на його боці.




коментарів: 2
  1. Одні старші люди! Де молодь? Пішли би всім містом,то і прокурора би зняли на другий день

  2. Я в Шоці! Довбаним прокурорам закон не писаний! Робіть висновки люди хто знає закони і має зв’язки і гроші той рулить. Нічого не змінилося навіщо було владу міняти???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер