<

У бібліотеці міста Нововолинськ провели вечір-задушевної розмови «Скрасіть осінь життя милосердям»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 2.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Щорічно 1-го жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. 

У цей святковий, осіннійдень у бібліотеці-філії №2 Нововолинської ЦБС відбувся вечір-задушевної розмови «Скрасіть осінь життя милосердям». На захід були запрошені ветерани війни та праці – люди,  за спиною у яких великий  життєвий досвід, – повідомляє сайт міськради.

Зі щирими привітаннями звернулася до гостей завідувач бібліотеки Зоя Костюк.   Бібліотекар Тетяна Смарш підготувала для присутніх розповідь про творців найбільш улюблених у народі пісень та історію їх створення : Степана Руданського « Повій вітре на Вкраїну», Леоніда Глібова «Стоїть гора високая», Михайла Старицького «Ніч яка, Господи, місячна, зоряна», Андрія Малишка «Рідна мати моя», Дмитра Павличка «Два кольори» та інші.

Особливого забарвлення заходу додали ліричні вірші та пісні у виконані хору «Ветеран» (художній керівник Приступа Василь Павлович). Все це створювало гарний настрій та теплу незабутню атмосферу свята.

На продовження заходу був організований солодкий стіл, за яким не переставали лунати пісні і слова вдячності за організоване свято.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер