<

У 2020 році планують розпочати капітальний ремонт дороги від Нововолинська до Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:04 | 5.06.2020 / Іваничі, Нововолинськ / , , /
Перегляди
3
/ коментарі 2

У 2020-му році планують розпочати ремонт дороги від Нововолинська до Іванич. Довгоочікуваний ремонт відрізку анонсували начальник Служби автомобільних доріг Волині Анатолій Посполітак та нардеп Ігор Гузь.

Йдеться про початок робіт, адже «розпочнемо-завершимо», сказав Гузь. Він обговорив з Посполітаком можливість якнайшвидше приступити до робіт, адже ділянка дороги аварійна.

Як відзначив начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області, для початку потрібні кошти на виготовлення документації і для дачі старту тендеру.

“Служба автомобільних доріг до вересня планує зробити всю документацію на цю дорогу. Ми разом з обласною радою закладаємо кошти для того, щоб почати процес тендерних процедур. Фірми можуть подаватися, щоб починати роботу. Будемо починати з кільця Нововолинська”, – сказав нардеп.

Він зауважив, що веде перемовини, щоб у цьому році розпочати роботи. Головний принцип – не латати, лише капітальний ремонт.

“Служба автомобільних доріг бере на себе зобов’язання виготовити проектно-кошторисну документацію і зробити її експертизу від кільця на виїзді з Нововолинська до Іванич. Це дасть можливість показати, що ми готові до продовження будівельного сезону”, – розповів Анатолій Посполітак.

Він також зазначив, що наразі ведуться активні завершальні роботи від Нововолинська у напрямку Львівської області. Там на черзі розмітка і облаштування з’їздів.

Читайте також:

Дорога від Нововолинська до Львівської області: останній шар асфальту вкладено, лишилися розмітка, узбіччя та освітлення

У 2020-му році планують відремонтувати важливі дороги біля Володимира-Волинського та у місті

Небезпечні колії на асфальті на дорозі Іваничі-Нововолинськ: Інспектор Ляля попереджає водіїв




коментарів: 2
  1. Чим скоріше збудують курчак тим скоріше зроблять дорогу. Ось хто аннонсує ремонт дороги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер