<

У 13-річного хлопця забрали 42 гривні: деталі пограбування в дворі багатоповерхівки у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 16.03.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Особи молодиків, які 15-го березня у Нововолинську на мікрорайоні Шахтарському у дворі між будинками №31 та 30, пограбували неповнолітнього, правоохоронці встановили. Одного із них затримали та помістили в ІТТ.

Нагадаємо, близько 18:00 стався інцидент, в ході якого, за словами потерпілого, в нього двоє осіб вимагали гроші та вдарили в обличчя.

Т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський повідомив деталі. За фактом події внесено відомомсті до ЄРДР за ч.2 ст.186 ККУ (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого).

О 17:40 в чергову частину поліції надійшло повідомлення від матері 13-річного хлопчика, що йому нанесли удари в обличя, в ділянку ока та носа у дворі власного будинку. У неповнолітнього вимагали гроші і він віддав, які мав – 42 гривні.

Поліцейські встановили осіб, які вчинили грабіж: 19-річний мешканець Нововолинська, якого затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання в Володимирі-Волинському, та 16-річний нововолинець.

“Одного затримали за грабіж, а неповнолітньому винесено підозру, буде розглядатися судом можливість обрання міри запобіжного заходу – взяття під домашній арешт. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення особами кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 ККУ”, – зазначив Бучинський.

Нагадаємо, як розповідав сам потерпілий, він з другом у дворі грав з м’ячем. Із вікна 29-го будинку, що на Шахтарському мікрорайоні, якісь хлопці почали до них вигукувати, потім вийшли на вулицю, де пограбували та вдарили в обличчя.

Триває слідство.




коментарів: 2
  1. “Я з другом грав цілий день з м’ячем…” – це під час карантину, поки мама сиділа в фейсбуку і лайкала рецепт з огірками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер