<

Цистерни з пір’ям, кров’ю та іншими відходами біля шахти №2 у Нововолинську. Новий запит депутата Климовича

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:03 | 23.12.2016 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
9
/ коментарів 26

Серед депутатських запитів та звернень, які озвучувалися на сесії Нововолинської міської ради 23-го грудня, – запит Леоніда Климовича, що стосувався скарг жителів села Морозовичі та масиву забудови шахти №2 на сморід та викиди незрозумілого походження.

До Леоніда Климовича вчергове звернулися мешканці Нововолинська та села Морозовичі із скаргами на те, що щоранку в напрямку відстійників в районі 2-ї шахти курсують автомобільні цистерни, наповнені залишками тваринного походження – пір’я, крові та інших відходів. Депутатом був здійснений виїзд на місце і ця інформація підтвердилася.

Леонід Климович від імені фракції Радикальної партії з метою збереження нормальної екологічної ситуації в місті озвучив запит Нововолинському міському голові Віктору Сапожнікову, депутату Верховної Ради Ігорю Гузю, керівнику держпротспоживслужби у місті Нововолинську Ярославу Лешку, начальнику підприємства “Нововолинськводоканал” Володимиру Озімчуку та попросив надати наступну інформацію:

  • Якому підприємству належать вищезгадані відходи, що зливаються у відстійники водоканалу?
  • Якими договорами чи угодами це передбачено?
  • За чий кошт планується утилізація вже злитих відходів та чи плануються ці заходи взагалі?

Оскільки один відстійник вже заповнений вщент, каже депутат, із настанням тепла, коли залишки почнуть гнити, ситуація може стати критичною.

“Прошу вас невідкладно надати інформацію на мій запит. Добре пам’ятаю, коли ми давали дозвіл на розміщення цього об’єкта і уповноважена з будівництва говорила, що там має бути мало не курорт. В цьому місці ще є 4 відстійника. Якщо їх заповнити – це взагалі буде жах.

Скажу чесно, міську владу ніхто не може звинуватити в упередженому ставленні до інвесторів, але давайте змусимо себе трошки поважати”, – підсумував Леонід Климович.




коментарів: 26
  1. В певній мірі це моя відповідь тим дописувачам, які ставили під сумнів моє можливе звернення щодо інших підприємств , які “попахують”.
    Священних корів не буває.
    Є звернення – є реакція . Все просто.

  2. климовича справа активно голосувати,надаючи дозволи “СМЕРДЮЧИМ” підприємствам, а Лешко,Гузь,Порошенко і “народ” повинні пресувати “смердоту”,щоб “смердота” не розслаблялася і не забувала,що “нудота Климовича і його кришувальників дуже легко виліковується баблом.

  3. А що в нововолинську люди уже не ведуться ,то в морозовичах підписи збирав. Цікаво,а до Корови сорід доходить? Скільки там підписів назбирав?А депутатів ,які голосували за надання дозволів ввели в оману? Депутати голосували за влаштування у місті парфумерної фабрики,якщо не піднімалися ніким оці питання запиту ще при виділенні земельної ділянки під шкідливе підприємство.
    Обійшлися тоді без підписів Морозович і жителів 2-ої шахти
    Навіщо оприлюднювати,коли бабки у руки пливуть.

    • Мер до зама: “Глянь, Миронович, як Климович гарно розказує, аж крила ангельські почали рости.”

      • Не розказує,а з бумажки читає.Для розказування низький інтелект І словниковий запас біднуватий.
        Радуються ПАПІКИ,що хоч читати трохи навчився з папірця.

  4. Отак то, нарешті прислухалися до людей, на сморід від курчака,!!! А то ожк.ожк…. Нарешті донюхалися…Що це КУРЧАК… Дякуємо Леоніде за те що почули людей!!!

    • А ОСОБЛИВО ПОДЯКУЙТЕ ЛЕОНІДУ ЗА ТЕ ЩО ДВОМА РУКАМИ ГОЛОСУВАВ ЗА ВЛАШТУВАННЯ У ИІСТІ ШКІДЛИВИХ ПІДПРИЄМСТВ.

  5. Такі підприємства повинно розташовуватись далеко поза межами міста,а то як бува і в центрі смердить.Інвестиції інвестиціями а треба думати і про екологію міста, а то місто заробить гривню,а люди страдають.

  6. Дякую що підняли це питання бо ми по вулиці центральна від того запаху живемо як в помийній ямі

  7. Ви, пане мер , ненормальний !!! То хоч би трохи включили голову
    , коли дозволяли таке в межах міста. Я живу в центрі сморід неможливий. Ото то ви дбаєте про своє місто. Сором. Але руки насправді опускаються.

  8. Підняття питання-не означає вирішення.Товкти воду в ступі вміє кожен політик.

    • А вирішувати питання ніхто і не збирається.Та й листа від мешканців ніякого у ЛЬоні немає.Видно поручили йому зіграти роль посередника,щоб “смердота”пішла з ними на “Співпрацю”
      Кроноспан не йде на”співпрацю”,то шугають його перевірками.Вже й без народу обхоляться.

    • НЕ ТРЕБА ПЕРЕВОДИТИ СТРІПКИ.ВИ НАПЕВНО ІЗ ТИХ,ХТО ГОЛОСУВАВ ЗА ВЛАШТУВАННЯ ШКІДЛИВОГО ПІЛПРИЄМСТВА У МІСТІ.Скільки отримали за голос?
      Бо у звітах мер каже,що на одного нововолинця більше тисячі доларів інвестицій припадає.А скільки бабала платять за голос щодо протизаконного рішення мовчок.

  9. Добре, Леоніде Юрійовичу. Проте, чи не могли б ви написати депутатський запит щодо зливу промислових відходів із Олійно-жирового комбінату, на вул. Нововолинській, 50 у комунальні каналізаційні мережі Нововолинська? Яка із того вигода місту? Хто дозволив? Кому перераховуються кошти?

  10. Якщо закон про виборчу систему та радянські виборчкоми не зміниться і надалі висуватимуться кандидати по закритих списках ї залишаться усі інші способи фальсифікації в т,ч, “необліковані бюлетні”,то думає виборець чи не думає – нічого не зміниться.
    Головне щоб явка була ,а все останнє намалюють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа