<

Ціни за проїзд у міських маршрутках Нововолинська знизились

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 13.05.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Рішенням виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 7 квітня 2015 року встановлено нові тарифи на проїзд у місті.

Відтепер проїзд в міському громадському транспорті становить:

– на маршрутках №1,2,2а,6,8 – 2,75 грн.;
– на маршрутках – № 4а,9,13,14 відповідно додатку.;
– для дітей шкільного віку – 1,5 грн.

Нагадаємо, що із 1-го березня перевізники без відповідної процедури регуляторної політики, а отже, не законно підняли ціну на проїзд із 2,25 грн. до 3 грн., і у цьому їх підтримала міська влада.

Незабаром, був підготовлений проект рішення та відбулись громадські слухання, тариф узгодили рішенням виконкому 16-го травня  – 3 грн. по місту для дорослих і 1,5 грн. для дітей.

Для з’ясування правомірності такого рішення журналісти інтернет-видання “БУГ” звернулися із офіційним запитом в Антимонопольний комітет.

Незадовго в.о. голови Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий повідомив редакції “БУГу”, що незабаром справа по цінах на проїзд в нововолинських маршрутних таксі набере завершальних обертів. “Перевізники будуть покарані, а міськвиконком вийде сухим із води” – таке резюме справи озвучив Сергій Андрійович. Читайте попередню публікацію: “Ціна на проїзд в міських маршрутках Нововолинська знизиться”.

IMG_3359_tn
IMG_3360_tn




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок