<

Центр ПМСД у Нововолинську змінив сайт попереднього запису: як потрапити до лікаря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 26.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1002
/ коментарів 19

У Нововолинському Центрі первинної медико-санітарної допомоги змінилася електронна адреса для попередього запису до сімейних лікарів та педіатрів. Окрім запису до лікаря, в особистому кабінеті на сайті буде електронна медична картка.

Головний лікар Центру ПМСД Ольга Попіка розповіла, що стару систему викупила інша фірма, тому перейшли на нову. Відтепер нововолинцям, щоб записатися онлайн до лікаря, потрібно зареєструватися на vl.medportal.ua.

На даний момент до системи попереднього запису підключені дві амбулаторії Центру ПМСД: №3 – на проспекті Дружби та №4 – приміщення колишньої дитячої поліклініки. Тому на сайті поки що можна записатися до лікарів, які в них приймають.

Щоб мати доступ до системи, там потрібно зареєструватися. Під час реєстрації необхідно ввести свій секретний ідентифікатор. Для його отримання зверніться в реєстратуру медичного закладу з паспортом.

Секретний ідентифікатор – це номер амбулаторної картки, яку заводять під час реєстрації пацієнта в електронній системі МОЗ.

На сайті за посиланням https://vl.medportal.ua вам потрібно ввійти до персонального кабінету (логін – номер телефону, пароль – який оберете). Та перед тим необхідно зареєструватися.

Після реєстрації ви зможете ввійти до персонального кабінету. Після чого в системі заходите на вкладку “мої записи”, де необхідно прописати ваш ідентифікатор.

Після реєстрації в системі, введення ідентифікатора, можна буде користуватися онлайн-реєстратором та записатися на прийом до сімейного лікаря чи педіатра.

Ольга Попіка розповідає, що ця система складніша за попередню, але вона має широкий спектр функцій. Пацієнт матиме змогу бачити там всі записи лікаря та призначення, адже з 1-го квітня Центр ПМСД переходить на електронні медичні картки.




коментарів: 19
  1. Це прекрасна річ. Правильна і сучасна ініціатива. Сподіваюсь, що це впорядкує чергу і буде більше задоволених людей.

    • Ви з якої планети, шановний Борисе? Черги як були, так і залишаться чергами. Порядку як не було, так і не буде! Як кажуть:обіцянки цяцянки, а дурню радість! Ніхто з людей задоволеним не буде. Не вірете? То давайте поаернемося до теми за пару місяців.

    • Зараз до лікаря з твоєю “Прекрасна річ” , попадеш в кращому випадку на третій день ,після цього онлайн геморою

    • Борис, весь цивілізований світ прийшов до цього еволюційно, а українця хочуть завести туди, де він ніхрена не розуміє… Якби за це ще давали талончик на право провозу блока сигарет в ту Європу… Рееструвались би по 10разів на день.

  2. Панове, а як дітей зареєструвати? Під одним номером телефону не дозволяє)))))

  3. Так попасти до сімейного не просто,сиджу годину в черзі талонів нема, і на диво людей теж…Надіюсь що прийме без талона! Реформа… Амбулаторія №3— як усе чудово у нашому місті!!!

  4. А в реєстратурі дві працівниці,як оскаженілі не вміють з людьми спілкуватися, ніякої культури!!!

    • Ідентифікатор видається кожному пацієнту особисто свій в реєстратурі при зверненні із паспортом.

  5. поясніть “цю пркрасну річ” людям кому під шістьдесят.Які комп не знають як включити.реєстратура після обіду не працює.скорочення персоналу.я працюю до 16-ї.ЦЕ ПРОБЛЕМА НАРОД…

    • Як вимирали мамонти їм навіть поскаржитись небуло кому…вони відстали…

  6. Люди, читайте уважніше!
    Система супер) є можливість записатися онлайн. А для тих хто не хоче, то є можливість взяти талончик в реєстратурі.
    У чому проблема?
    Тільки на все нарікаєте а потім кажете що нам до Європи далеко!
    З себе почніть… Невже тяжко розібратися з новою системою? Там нічого складного немає. Але ви ж статтю навіть уважно не можете прочитати і задаєте питання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер