<

Цьогоріч завершать облаштування траси Р-15 через Нововолинськ та відремонтують Зимнівську у Володимирі, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 19.05.2021 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
86
/ Коментарі відсутні

На трасі Р-15, що проходить через Нововолинськ, планують встановити тротуари, додаткове освітлення та пішохідні переходи. У Володимирі буде відремонтована вулиця Зимнівська.

Про це йдеться на сторінці нардепа у фейсбуці.

19-го травня народний депутат Ігор Гузь ініціював зустріч із головою Держагентства автодоріг України Олександром Кубраковим. У ній також взяли участь міський голова Нововолинська Борис Карпус та перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук.

Під час зустрічі йшлося про необхідність завершити роботи з ремонту автодороги Р-15 в межах Нововолинська. І здійснити поточний середній ремонт автомобільної дороги Т-03-02 в межах вулиці Зимнівської у Володимирі на ділянці км 99+270 – км 101+190.

Ігор Гузь зазначив, що траса Р-15 для мешканців Нововолинська має бути комфортною та безпечною. Цьогоріч планують облаштувати тротуар, 22 освітлених переходи, встановити світлофори та інший благоустрій.

За словами Ярослава Матвійчука, дорога на вулиці Зимнівській перебуває у критичному стані та потребує капітального ремонту. Понад десять років дорогу державного значення не ремонтували.

“Радий, що відбулась така зустріч, адже вулиця є об’їзною і на най проживає багато жителів Володимира. Це інвестиція в місто майже 40 мільйонів гривень”, – сказав Матвійчук.

Також Гузь повідомив, цьогоріч буде звершена дорога з Нововолинська до Павлівки через Іваничі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок