<

Триває слідство над чоловіком, який в Нововолинську розгромив автівку та магазин колишньої дружини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:13 | 25.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Чоловіку, який влаштував у Нововолинську п’яний «дебош» в «Студії квітів» колишньої дружини, повідомили про підозру у вчиненні злочину та обрали запобіжний захід, заборонивши спілкуватися з жінкою і донькою та відвідувати їхнє помешкання і магазин.

Подія, яка сталася 13-го вересня, набула у Нововолинську неабиякого резонансу, – зазначають у прес-службі прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, інтернет-видання «БУГ» повідомляло, що 13-го вересня близько 17:00 до квіткового магазину колишньої дружини під’їхав чоловік у нетверезому стані та влаштував там погром: почав кричати, кидатися товаром, копати меблі, погрожувати колишній дружині, власниці торгового закладу, та ображати їхню доньку.

Після того чоловік вийшов на вулицю та розбив ломом автомобіль колишньої дружини, завдавши збитків на суму понад 21 тисячу гривень.

Після публікації подія набула широкого розголосу в регіоні.

Поліція тоді в коментарі «БУГу» зазначала, що на чоловіка відкрили кримінальну справу за статтею «хуліганство», а також порушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за водіння в нетверезому стані.

25-го вересня повідомили, що Нововолинським відділом прокуратури здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 34-річним чоловіком хуліганства (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 296 КК України) і йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, поклавши на нього обов’язки прибувати до слідчого, прокурора чи суду за першою вимогою, повідомляти їх про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з потерпілою та донькою без їхньої згоди, а також – від відвідування їхньої оселі та магазину, де відбувалися події.

Нагадаємо також, що в «Студії квітів» наступної ночі після «дебошу» колишнього чоловіку власниці, 14-го вересня, невідома особа розбила ролет та двері магазину, а 19-го вересня двоє осіб розтрощили всі вікна та двері.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер