<

Тричі за день зловили п’яним за кермом: у Нововолинську судили горе-водія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 29.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ коментарі 4

Суддя Нововолинського міського суду розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за кермування напідпитку.

Про це йдеться в постанові суду від 15-го березня, – пише Район. Іваничі.

12-го лютого о 15:26 чоловік керував по вулиці Чехова в Нововолинську автомобілем марки «ВАЗ 2108» в стані алкогольного сп`яніння. Своїми діями чоловік порушив п.2.9а ПДР України, вчинивши правопорушення, передбачене частиною 1 статтею 130 КУпАП.

Тог ж дня о 16:42 він керував по вулиці Шухевича в Нововолинську тим же автомобілем з ознаками алкогольного сп`яніння, а саме: порушена мова та координація рухів, зіниці очей не реагують на світло, від проходження огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп`яніння, що знижують увагу та швидкість реакції, у встановленому законом порядку відмовився.

Також цього чоловіка 12-го лютого о 21:10 за кермом «ВАЗ 2108» зупинили вже на вулиці Луцькій в Нововолинську в стані алкогольного сп`яніння, від проходження огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп`яніння, що знижують увагу та швидкість реакції, у встановленому законом порядку відмовився.

Факт вчинення правопорушень підтверджується поясненнями чоловіка, даними в судовому засіданні, та матеріалами адміністративних справ.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні правопорушень, передбачених частиною 1 статтею 130 КУпАП, та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Також в дохід держави доведеться сплатити 454 гривні судового збору.




коментарів: 4
  1. у нас наваляного за кермом як мінімум двічі за день відпускають тверезіти?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця