<

Трохи мистецтва нікому не завадить, – для творчих мешканців Нововолинська провели артвечір

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 20.06.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
354
/ Коментарі відсутні

18-го червня у приміщенні Молодіжного центру «Нові крила» організували артвечір, де у дружньому колі творчі мешканці Нововолинська виступали перед відвідувачами.

На заході були присутні місцеві вокалісти, поети, музиканти, художники та фотографи. Нововолинці мали змогу поспілкуватись та познайомитись з новими людьми, знайти однодумців та професіоналів окремої діяльності.

Чимало подібних дійств волонтери молодіжного центру та працівники міської бібліотеки проводять задля розвитку молодого покоління, удосконалення навичок та мотивації людей певної професії.

Декорації у приміщенні передавали усю творчу атмосферу, стіни були прикрашені авторськими картинами, продемонстровані роботи фотографів, на поличках розташовано чимало старовинних речей.

А також зроблена студія для медіакомпетенцій та створення україномовного контенту, є усе необхідне обладнання для роботи у сфері дизайну, smm, поліграфії. 

Молодіжний центр, засновником якого є Павло Медина, існує 6 років. За цей тривалий час волонтери переїхали уже вчетверте. Кожна активна людина має можливість тут провести та організувати цікавий та пізнавальний захід для містян.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер