<

Троцька на Шахту №9 «Нововолинська» призначили тимчасово, до обрання нового керівника: Міненергетики відповіло на звернення нардепа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 5.10.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
4261
/ коментарів 7

Виконуючого обов’язки директора Сергія Троцька на Шахту №9 «Нововолинська» Міністерство енергетики призначило тимчасово, за його згодою, до призначення нового керівника. Заборгованість шахтарям за серпень сплатили вкінці вересня.

Про це йдеться у відповіді Міністерства енергетики на депутатське звернення народного депутата Ігоря Гузя від 21-го вересня до прем’єра Дениса Шмигаля.

Нагадаємо, на шахті №9 «Нововолинська» склалася критична ситуація, яка пов’язана з призначенням на початку вересня виконуючим обов’язки директора підприємства Троцька С. Шахтарям, які виступають проти призначення нового директора не виплачували зарплату. З проблемами шахтарів нардеп Ігор Гузь звернувся до прем’єр-міністра України. Відповідь надіслало Міністерство енергетики.

У документі вказано, що Міненерго дійсно 6-го вересня своїм наказом призначило на посаду тимчасово виконуючого обов’язки ДП Шахти №9 «Нововолинська» Троцька Сергія Ярославовича, за його згодою, на період до призначення нового керівника (в.о.).

Також міністерство надало відповідь щодо фігурування Троцька у кримінальних провадженнях, проте відповідь – завуальована, без вказування на конкретних осіб. Там, реагуючи на звернення від профспілок та громадських організацій, надіслали запит до СБУ щодо можливих фігурантів кримінальних справ по розкраданню державного майна та зловживання службовим становищем групою осіб. У Службі безпеки зазначили, що після опрацювання інформації та даних, які б вказували на вчинення злочинів, віднесених до підслідності слідчих органів СБУ, не встановлено.

Що стосується заборгованості на шахті, то Міненерго повідомило, що кошти за бюджетною програмою “Заходи з ліквідації неперспективних вуглевидобувних підприємств”, передбачені на фінансування підприємства у серпні 2022 року, спрямовані до Державної казначейської служби України 27-го вересня.

Читайте також: На шахту №9 «Нововолинська» приїхав новий керівник: працівники копальні стверджують, що це рейдерське захоплення

Нище наводимо відповідь повністю.




коментарів: 7
  1. ТВО директора шахти №9 НВ можна пробути аж до другого пришестя Ісуса Христа на Землю. :)))

  2. А кошти ми чому не отримали????
    Як вони спрямовані , коли на рахунках по нулях

  3. Міністерство -це збіговичсько корупціонерів і злодіїв .який ви хочете від них толк .

  4. В нас на шахті #9 є директор,для чого призначати тимчасово виконуючим обов’язки іншу людину.

  5. Що Вася фарш і його братія обісралися і чого добилися що місяць в сраку а могли працювати і як на Бужанці зарплату мати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер