<

Тренер з Нововолинська розповів про важливість спорту з малечку, власні життєві виклики та перемогу на Чемпіонаті України зі стрітліфтингу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:16 | 17.06.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2836
/ Коментарі відсутні

Інтернет-видання «БУГ» завітало в спортивну студію у Нововолинську «Underdog». Тренер Сергій Кулініч розповів, як привести діток у спорт і для чого це потрібно. Поділився також враженнями від Чемпіонату України зі стрітліфтингу та підготовкою до змагань.

Сергій вважає, що люди стають на хибний шлях, бо нічим не зайняті. Йому тема близька і хоче, щоб Нововолинськ знали не як місто наркоманів, а як місто спортсменів. Де є багато різноманітних секцій, де будуть проводити змагання. Тому йому і подобається робота з дітьми, адже можна впливати на їх цінності.

Говорили з тренером про спорт, здоровий спосіб життя і чому важливо навчити цих звичок дітей з малечку. Сергій тренує діток, віком від 4 років, та дорослих у таких напрямках: воркаут, джіу-джітсу, грепплінг та змішані єдинобортсва.

“Багато батьків пасивно відносяться до тренувань, не знайомляться з тренером, не дивляться на процес тренування, діти пропускають заняття. Батьки швидко здаються самі, дитина міняє гуртки. Як наслідок, потім не хоче нічим зайнятися і потрапляє в погані компанії, починаються проблеми з наркотиками та алкоголем”, – говорить Сергій.

Почати займатися будь-яким видом боротьби можна з будь-якого віку. Тренер вважає, що важливо виховувати любов до спорту з дитинства. Адже у школах або немає повноцінних уроків фізкультури з 1-го класу, або вчителі не можуть приділити потрібну увагу: навчити правильно бігати, звернути увагу на індивідуальні особливості.

“Ти починаєш вірити в себе, коли бачиш досягнення в спорті і те саме говориш дітям. Тренуваннями людина виховує характер. Щоразу потрібно долати себе, важкі труднощі. Саме це допоможе дитині і в навчанні, і в подальшому житті, ким би вона не стала”, – вважає тренер.

БУГ побував на тренуванні та подивився, як маленькі спортсмени досягають свої перші успіхи. На різноманітні змагання Сергій в майбутньому планує брати і своїх вихованців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер