<

Тренер з Нововолинська Олена Демниченко запрошує на марафон схуднення та знає про спорт після пологів, тіло мрії і здорове харчування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 6.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
53
/ Коментарі відсутні

Тренер фітнес-клубу «Актив» у Нововолинську Олена Демниченко, мама 6-місячної дівчинки, не змогла довго без спорту та тренувань. Десятки дівчат чекали на її повернення, щоб разом робити гарне тіло. Одягнути сукню мрії на свята? Все можливо! Варто повірити в себе і долучитися до передноворічного марафону схуднення.

Чи можна тренуватися під вас вагітності, як повернутися в форму після пологів чи просто схуднути, харчуючись смачно та правильно, із регулярними тренуваннями? Фітнес-тренер поділилася із журналістами БУГу своїми знаннями та досвідом.

Олена – фіналістка Чемпіонату України з фітнесу та бодібілдингу, зі шкільних років любить спорт, 6 років тому вирішила спробувати стати тренером. Полюбила свою роботу настільки, що навіть не розлучалася з нею до пологів. Тренувала до останнього дня вагітності.

Передноворічний марафон схуднення

Повернувшись у спортзал після тримісячної перерви, Олена з часом зрозуміла, що готова продовжувати тренувати дівчат. Тим більше, є привід – зимові свята, до яких багато хто так хоче схуднути. Вирішила організувати свій черговий марафон схуднення. Цього разу – переднововрічний і ще цікавіший.

“На першому марафоні було близько 50-ти учасників. Це не тільки фізичні навантаження. Проводила лекції по правильному харчуванні. Багато хто не усвідомлює, що від цього залежить результат. Дівчата мали раціон, якого повинні були дотримуватися. Результати були різні, найбільше вразив – мінус 26 кілограм.

Провела не один подібний марафон, більше сотні дівчат худнули разом зі мною. Цього разу назвала марафон “передноворічним”. Влізти в сукню мрії (усміхається, – ред), – хочу щоб дівчата поставили перед собою такі цілі і разом ми їх досягли”, – розповідає Олена.

16- го листопада стартує 6-ти тижневий марафон. Учасниці навчаться правильно та смачно харчуватися, а інтеснивні ранкові тренування допоможуть досягти бажаних форм. Постійна підтримка та контроль результатів, післяпологове відновлення – це все можна отримати в марафоні.

Тренування під час вагітності та після пологів

“Розумію тепер дівчат, відчула як важко їм починати займатися спортом”, – розповідає, усміхаючись, Олена.

Нововолинська тренерка не лише продовжувала займатися спортом під час вагітності, а й працювала зі своїми підопічними. Спорт, розповідає, дає тільки позитивний результат. Забуваєш про біль в попереку, покращується кровообіг та самопочуття. Але тренуватися можна, коли немає протипоказів по стану здоров’я і якщо жінка це робила до вагітності. Виключення – перший триместр.

“Індивідуальні, парні та групові тренування у спортзалі – це моя робота. Прекрасний період в моєму житті не став на заваді. Коли зрозуміла, що мабуть наступає цей самий момент, написала дівчатам, що мене не буде. Думала буду насолоджуватися материнством…

Як повернулася? Мене дуже просила дівчинка з Володимира-Волинського підготувати її до змагань. Підлоштовуючись під мій графік, який визначає тепер донечка, тренувала. З часом зрозуміла, мені цього не вистачає. Почала проводити групові тренування. З жовтня працюю в спортзалі, братиму дівчат по можливості та проведу передноворічний марафон схуднення.

Потрібно тримати баланс у всьому. Навіть під час материнства встигати займатися тим, що любиш. Це саморозвиток та гарний настрій. Так як я ще й годуюча мама, у мене просто особливий графік”, – розповідає Олена.

Післяпологове відновлення

Олена розповідає, якщо себе добре почуваєш і немає заборон від лікаря, після 40-ка днів можна починати поступово робити фізичні навантаження: місток, махи ногами, легенькі тренування. Через два місяці після пологів вона почала займатися спортом вдома, через три – у спортзалі.

“Тіло змінилося, звичайно, і є мотивація працювати . Та відчула на собі, як важко дівчатам починати займатися спортом. Після народження дитини стала більш спокійна та лояльніша”, – говорить тренерка.

Долучитися до марафону чи отримати інформацію з приводу тренувань можна зв’язавшись з Оленою в соцмережах інстаграм та фейсбук.

https://www.instagram.com/p/B4fHSIWhrD4/?igshid=5ayqy2dajxh4




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер