<

Спорткомплекс «RealFіt» в ТРЦ «FORest» у Нововолинську: показали, як працює тренажерний зал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 16.06.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2808
/ коментарі 3

У ТРЦ «FORest» в Нововолинську працює спортивний комплекс «RealFіt», де кожен може обрати собі вид тренування до смаку: кросфіт, степ аеробіку чи сучасні тренажери. Журналісти БУГу провели день в спорткомплексі та дізналися, як він працює та що пропонує відвідувачам.

У RealFіt є три зали: для кросфіту, групових тренувань та зал із тренажерами. Окрім того, є відкрита тераса, де можна займатися спортом на свіжому повітрі.

Тренажерний зал – місце з якісним сучасним обладнанням та професійними тренерами, в якому можна відновити і підтримувати свою фізичну форму. В RealFіt є різноманітні силові тренажери, кардіотренажери (бігова доріжка, велотренажери, степер, орбітрек, екскалатор) та зона вільних ваг.

Про роботу спорткомплексу та тренажерного залу – у відео:

Тренується у своєму комплексі власник ТРЦ «FORest» Юрій Сиротюк. Розповів, що в RealFіt проходять дні відкритих дверей. Щовівторка кожен бажаючий зможе безкоштовно протестувати тренажери, познайомся з тренерами та побачити, як працює спортзал.

Щосуботи можна буде дізнатися більше про кросфіт.

“Цей вид спорту новий для Нововолинська. Щоб розказати та показати, що він пропонує, ми плануємо залучати потужних тренерів з кросфіту з Луцька. Відвідати показові тренування та позайматися можуть усі”, – розповів Юрій Сиротюк.

В RealFіt існує акція «Приведи друга в спорткомлекс та отримай знижку 20%». Тому беріть друзів з собою. Щоб дізнатися більше – телефонуйте (068)163 33 40.

Займатися спортом у Нововолинську відтепер можна у сучасному інтер’єрі з вражаючим виглядом на місто: з великих вікон FORest видно дерева на «стометрівці» та небо.

RealFіt – це чудова можливість тримати в тонусі тіло і відігнати з голови думки, відпочивши морально.




коментарів: 3
  1. Волoдя Mигaс буде в тренерах ходити? Я якшо і піду то тільки до того хлопчини – фaxівця і фaнaта своєї справи.

  2. Щоб хто не казав а Сиротюк красень. Ви навіть не уявляєте скільки мільйонів грн поховано під старий фундамент кінотеатра. Івановичу було б простіше його зруйнувати і побудувати з 0 але кінотеатр має історичну цінність вирішив архітектор. Питання ТРЦ forest схожий на старий кінотеатр хоч зовні де історична цінність?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер