<

Трьом чоловікам, які побили та пограбували валютника у Нововолинську, оголосили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 1.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Трьом жителям Житомирщини, які грабежем та розбоєм заволоділи майже 2 млн грн, на Тернопільщині та в Нововолисньку повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у складі організованої групи.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури трьом жителям Житомирської області повідомлено про підозру у вчиненні організованою групою грабежу на території Тернопільської області та розбою на території Волині, – повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Слідство встановило, що 24-го червня 50-річний та 48-річний раніше судимі чоловіки та їхній 24-річний не судимий спільник у місті Кременець Тернопільської області відібрали у потерпілого гроші в сумі понад 900 тисяч гривень.

Зранку 2-го серпня на ринку у Нововолинську, застосувавши перцевий балончик та фізичне насильство, зловмисники викрали у чоловіка барсетку з грішми в різній валюті на суму понад 1 млн грн та втекли з місця злочину.

За дві години правоохоронці затримали авто у Рівненській області.

Усім трьом членам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні в її складі грабежу й розбою (ч. 5 ст. 186, ч. 4 ст. 187 КК України).

Підозрювані перебувають під вартою, незважаючи на оскарження рішення адвокатами.

На вилучений у них автомобіль та грошові кошти накладено арешт.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер