<

То село чи місто? Мешканка Нововолинська бореться з курми, яких випасають біля багатоквартирного будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 21.02.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
136
/ коментарів 18

Пані Валентина, яка проживає в Нововолинську на вулиці Куліша, 5, бідкається, що подвір’я біля багатоквартирного будинку перетворилося на звіринець.

Як каже мешканка дому, тут серед білого дня в дворі випасають курей.

“Кури викльовують всю траву, постійно пасуться на території біля нашого будинку, який належить до ОСББ, гуляють на дитячому майданчику. На кожному кроці гадять, скрізь “гребуть”. Лишаються всюди залишки їжі, які смердять”, – розповідає жінка.

Живуть кури у сараї, неподалік багатоквартирного будинку. Журналісти, побувавши на місці, не застали курей біля Куліша ,5. Птиця випасалася біля іншого будинку і бараку, в якому проживає їхня господиня.

Власниця курей зазначила, що вона завжди за ними наглядає, що птиця в неї чемна, а сама ж вона нічого не порушує. Говорить, що жінка, якій заважають кури, просто конфліктна.

Пані Валентина ж розповідає, що птиця зазвичай розгулює скрізь, особливо в сонячні дні, викльовує траву. Більше трьох років доводиться терпіти таке сусідство. Крім того, в дворі збираються зграї собак, яких годує одна з мешканок багатоквартирного будинку.

“І собаки, і кури, і коти, чого тільки в нас немає… скоро барани і корови будуть. То місто чи село? Потрібно прибрати курей і собак, бо ми хочемо мати цивілізований двір. Власниця курей може ж зробити вольєр для своїх підопічних “, – говорить пані Валентина.

Чи існують правила блаустрою в Нововолинську, правила утримання домашніх тварин та чи порушує їх господиня курей, ми розповімо згодом.




коментарів: 18
  1. Кури по сусідству заважають… Хай поживе по сусідству з алкашами чи наркопедами тоді цінитиме те що має.

    • Ніколи не розумів “приколу” називати міста селами. Поясніть будь ласка. Це спосіб самоствердитися чи як?

  2. Жінка виживает як може…
    Ці кури кормлят ії,з нашими пенсіями .
    А другим тільки дай обсуждати..

  3. Звiдки така цяця взялась у Нововолинську ? Вона думае що яйця на деревах ростуть а курятину з землi викопують?

  4. Жаба давить,чи трави шкода.Якщо шприці повиростають поміж трави,то до курей і діла не буде.А нарахунок міста,із закритям шахт і великих підприємств воно стало великим містом.Не конфліктуйте,а дякуюте БОГУ за мирне небо над головою.

  5. Варто тримати курей в загороді, там вони нормально почуватимуться і нікому не заважатимуть.

    • Прибрати собак? Чим вже собаки мішають? Тобто наркомани і алкаші в дворах це норм? Чи ви безробітні і вже дурка плаче? В Луцьку і в Львові в мене в дворі також собаки живуть. Але в дворі чисто і ніхто не жаліється. Не подобається, що плодяться – стерелізуй. На місці власниці курей заплатила б, наркоманам, щоб трохи заткнули параноїчку. Я не уявляю, як треба жити, щоб до собак докулупатись. А господині треба вольєр зробити, щоб і правда срачу в дворі не було

    • Тобто жити цивілізовано хочете, а вирішувати цивілізовано проблеми – ні? Чи релігія не дозволяє?

  6. нововолинськ з існуючою владою вже 30 років СЕЛО, а за наступних 30 років і це це село зникне, бо ні меру , ні замам, ні виконкому ВОНО НЕПОТРІБНЕ – потібні ВИКЛЮЧНО ГРОШІ І щоб виборці голосували за існуючу владу – НЕВЖЕ НЕ ЗРОЗУМІЛО

  7. Так якшо порозкинути(що до виживання) то не завадило б і худобу, рогату, біля будинків вигодовувати.
    Чого ж тоді на стадо козлів наїзжати що гуляє по місту?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа