<

Тюльпани, троянди, солодкі чи фруктові букети: святковий настрій в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:41 | 8.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
43
/ 1 коментар

У фейсбук активно поширюють напис: “На вулиці стільки жінок з квітами, що якби не знав, що 8-ме березня, то подумав би, що Олег Винник помер”. Жарти жартами, і попри те, що зараз ходять дискусії «святкувати чи ні», а до подарунків, уваги та букетів у цей день дівчата звикли. Традиційно напередодні свята в Нововолинську з’явилися торгові палатки з квітами на звичному місці.

Серед продавців є і підприємці, які постійно займаються квітковим бізнесом, і ті, які лише в цей день виходять підзаробити. Хтось вперше, а хтось роками.

Щодо цін. З минулого, 2018 року, вони не змінилися. Найбільший вибір тюльпанів, які коштують 20-25 гривень. Є і троянди, найдешевші, які нам пропонували – 30 гривень. Та інші різноманітні квіти. Великий асортимент пропонують продавці, як мають свої квіткові крамниці, але на свято продають і на так званому квітковому ринку.

Є і квіти в горщику. Продавці розповідають, що й такі користуються популярністю.

Альтернативами квітам є букет із солодощів або фруктів чи повіртяні кульки. Ціни на оригінальні букети різні – від 50 гривень. Смачні композиції сягають і більше 300 гривень.

Активно обирали квіти 7-го березня, та “бум” буде саме 8-го, коли українці відзначають жіночий день.

Інтернет-видання “БУГ” бажає усім дівчатам натхнення і гарного настрою та отримувати квіти, незалежно від дати та не тільки на особливий привід.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа