<

«ТЕРЕМНО ХЛІБ»: вітаємо знов у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 5.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
337
/ 1 коментар

5-го серпня у Нововолинську на проспекті Перемоги  було відкрито ще одну точку продажу  продукції хлібопекарської компанії «ТЕРЕМНО ХЛІБ».

Начальник відділу фірмової торгівлі Ірина Мельникова зазначає, що  ТМ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» постійно розвивається : «Як відомо, попит породжує пропозицію, тому в Нововолинську плануємо відкривати точки продажу й надалі».

DSC_0228

У день відкриття представники  «ТЕРЕМНО ХЛІБ» влаштували безкоштовну дегустацію продукції. Мешканці міста були задоволені смачним частуванням.

DSC_0196

«У Нововолинську є одна точка на ринку, але вона маловідома. Ми намагалась розширити наші межі, та постійно виникали труднощі. Але сьогодні нам нарешті вдалось  це зробити. Продукція «ТЕРЕМНО ХЛІБ» виготовляється лише з натуральної сировини, без жодних хімічних добавок. Ми дотримуємось технологій та співпрацюємо лише з перевіреними постачальниками», – зауважила рекламіст Інна Зінченко.

DSC_0239

ТМ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» уже понад 30 років знаходиться на ринку хлібобулочних виробів України та представляє широкий асортимент товарів. Хлібобулочні вироби цієї фірми відомі не тільки в межах Волинської, а й Рівненської області. У найближчому майбутньому планується відкриття точок і в місті Володимир-Волинському.

DSC_0236
DSC_0213
DSC_0238
DSC_0203




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок