<

Танчева знову призначили керівником шахти №9 «Нововолинська»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 15.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
34
/ коментарів 15

12-го травня за наказом гендиректора ДП «Волиньвугілля» призначили т.в.о. директора шахти №9 «Нововолинська» Павла Танчева.

Олександра Шарко, який на час лікарняного Танчева виконував обов’язки керівника копальні, повернули на попереднє постійне місце роботи на посаду головного інженера.

Нагадаємо, 26-го грудня 2018 року наказом гендиректора ДП “Волиньвугілля” Андрія Пилипюка призначили керівником шахти №9 Павла Танчева. 

16-го березня був виданий наказ за підписом гендиректора «Волиньвугілля» Володимира Юрківа про увільнення від виконання обов’язків директора шахти Павла Танчева та переведення на постійне місце роботи директора з виробництва при керівництві ДП. Однак Танчев вважав, що цей наказ виданий з порушенням.

Читайте також: Павло Танчев вбачає наказ про увільнення його з посади керівника – недійсним, тому подав позов до суду.

З приводу невдоволення чутками про нового керівника “дев’ятки” – Вадима Луцюка, якого ніби мали призначити замість Танчева, шахтарі влаштовували автопротест.

Юрків же повідомляв БУГу, що поки не має кандидатури на посаду директора шахти №9. Та як стало відомо БУГу, наказом від 12-го травня знову призначив виконувати обов’язки керівника копальні Танчева.




коментарів: 15
  1. Який з нього директор?Злодій він перший. І від того лайма ти навряд чи відмиєшся, так як ти так само розкрадаєш все збудоване нашими батьками. Кого і за що захищаєте люди?Він жеж обдурив Вас і далі це робить.Організатори акціі отримали своі гроші від Танчева.А ви що маєте? 1.04 тарифа? А що було обіцяне? Часом не 1.4 за роботу в режимі карантину?Знову обдурили! Звісно декілька людей отримали достойну зарплату.Гляньте в бумажку, яка зарплата в Новікова,гров Слюсарука, Біляка,… і тоді побачите за чий інтерес працюєте і за що вас мають!Позор для тих хто підтримує злодюгу!

    • Я тут і так думав шо то афєра зі сторони Танчева і йому вірити неможна. На рахунок зарплат то треба перевірити. Для чого хтось надурняк має получати космічні зарплати а хтось має кінці зводити. Має бути справедливість івона буде.

    • Гура на відміну від вас всіх продажних крис і сраколизів, не продався і залишився осторонь від своіх бачень на цей абсурд.Він завжди був на стороні людей! А “ратиця” виключно профспілка Танчева! Ти “Кєш” і так всі поняли, що карманна собака Танчева! Позор! Ганьба, що серед нас є такі “гнилі”, ” продажні”, “смішні” люди , як”Кеш”!!! Тобі не місце серед трудового колективу. Посміховисько Нововолинська ти “Кеш”

  2. Там в фейсбуці шахта 9 є ця сама статья.мгвм дай там коменти! Чи слабо? Ось і побачим хто посміховище! Твоє гавканьє колективу не цікаве!

    • Давати неправдиві коменти, це опускатись до твого рівня. Я так нехочу.”До буди пес продажний і не позор свого хазяіна!!!”

  3. User. Згідний на всі 100. Ми памьятаєм як вася гура в цілувався з юрківцями в Київі. І скільки йому платили за те що він їхні сраки облизував!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер