<

«Таємниці книжкових полиць» розкривали у Нововолинській центральній бібліотеці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:21 | 26.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання 23 березня учні 7-Б класу ЗОШ №3 ласували «бібліородзинками» з книжкових полиць центральної міської бібліотеки Нововолинська.

Зі слайд-презентації та розповіді бібліографа Оксани Жабровець діти дізнавалися про письменників та їх твори: Iзабель Абедi та серію книг про пригоди Лоли, Джеймса Бовена та його друзяку-кота Боба, Муні Вітчер та її книги про пригоди дівчинки Ніни, яка вміє подумки літати, Люсі-Мод Монтгомері та дівчинку Енн Ширлі, Елеонор Ходжман Портер та найвідоміший роман письменниці «Полліанна», серію книг «39 ключів» та багато інших,- повідомляє бібліотеки.

Серед українських дитячих письменників — кияни Сашко Дерманський, Ірен Роздобудько, Зірка Мензатюк, волинянка Надія Гуменюк, черкащанка Марина Павленко, закарпатець Олександр Гаврош, львівянин Олександр Свєтогоров та інші.

Різні автори. Різні твори. Усі ці (та багато інших) книги є у фонді відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-9-х класів. Кожна з них прочитується на різних рівнях і сприймається у кожному віці по-своєму, поєднуючи безпосередньо-щирий погляд дитини і життєвий досвід дорослого. Можливо, тому їх варто читати разом, привносячи ідеї розуміння і поваги один до одного із книжкової реальності у наше життя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер